Számításaink szerint összesen öt olyan celeb létezik a világon, akik minden gusztustalan szokásuk ellenére is akkora királyok, hogy lehetetlen rájuk haragudni. Van itt drog, futtatás vagy csak sima alkoholizmus is, de nekik még ez is jól áll. De ki a legnagyobb király? Egy pont, ha nem is király, öt, ha a példaképéről van szó.

Charlie Sheen

Charlie Sheen sokáig egy átlagos balhés b-kategóriás színésznek tűnt, aztán egyszer csak megőrült, és azóta a világ királyaként tündököl. Persze nem makulátlan életű, vállalja, hogy az elmúlt 20 évben leginkább drogokra és kurvákra költötte a pénzét, de mindezt olyan gátlástalanul csinálja, hogy nem lehet nem jól szórakozni rajta. Sheen 2011-ben azt tervezte, hogy pornósokból álló háremével, pontosan hét nővel fog együtt élni boldog családként a kokainmámorban. Rövid időre megjavult, de most ismét összeszedett magának egy három nőből álló csokrot.

David Hasselhoff

Mi lehetne menőbb annál, mint hogy valaki az alkoholizmusból való kilábalása után rájöjjön, hogy akár hivatásos hülye is lehet? Hasselhoff óriási szerencséje, hogy szerepelt a Knight Rider-Baywatch duóban is, amik a mára felnőtt internetező közönség kedvencei közé tartoznak. Innentől egyenes út vezetett ahhoz, hogy 2010-re Hasselhoff egy márka legyen, aki bármikor hajlandó szerepelni különösen kínos reklámokban, a vécéről köszönjön be az MTV EMA-n, cameózzon egyet a Spongya Bob Kockanadrág egész estés verziójában, és néha még 60 évesen is visszaöltözzön Mitch Buchanonnek, megvillantva ezzel legendás mellszőrzetét.

Lemmy

Bár most épp nincs a legjobb formájában, a Motörhead frontembere az az ember, aki tényleg minden jellemzőjével rendelkezik a szótári értelemben vett rocksztárnak. Elég róla talán az a legenda, hogy több koncertje is azért csúszott, mert a színpad mögé kötelezően berakott saját játékgépén épp jó szériában volt, úgy pedig nem lehet csak úgy felállni előle, de az is sokatmondó adat, hogy az anekdoták szerint a sokadik magyarországi látogatását is azzal kezdte, hogy pornóújságot vásárolt az egyik benzinkúton. Bár már 67 éves, egyszerűen senki nem hisz benne, hogy valaha is meg fog öregedni a legegyszerűbb életfelfogású rocksztár.

Ozzy

Ozzynak igazából nem is az a legkirályabb korszaka, amikor még denevérfejeket harapott le a sötétség hercegeként, hanem az, amit már az ő és fura családja életéről szóló The Osbournes című realityben mutatott be. A sötétség hercege nem csak, hogy a sötétségre szart, de úgy általában mindenre. Vidáman mászkált a kis mamuszában, néha motyogott valami nehezen követhető hülyeséget, aztán ment tovább tévézni. Szerintünk az ember, aki ennyire lazán elő tudja adni, hogy ő tulajdonképpen semmi különöset nem csinál már azon kívül, hogy néha visszaszokik a züllésre, majd beismerve újabb hülyeségét, visszakönyörgi magát az amúgy is mindent megbocsátó feleségéhez automatikus jelölést jelent a világ királya címre.

Snoop Dogg

Snoop Dogg rapperként (jó, striciként) indult, hogy mostanra egyszerűen jelenséggé változzon. Ő az az ember, aki mindent egy kicsit menőbbé tesz már csak azzal, hogy megjelenik. Ő az az ember, aki annyira király, hogy a Tekken című verekedős játék legutóbbi részében egy saját pályát is kapott, aminek a hátterében egy trónon ül, és nézi a verekedő figurákat, de ő az a figura, akinek még az sem tudott rondani a hitelén, hogy Katy Perryvel szerepel közös dalban, vagy hogy most épp megtalálta raszta gyökereit, és reggae-t kezdett játszani, hiszen valójában csak felpimpeli a dolgokat a jelenlétével.