Nem vagyok egy szexi lány, de tetszenek a melleim

2013.08.16. 15:01
Nina Morić 37 éves, de nem tűnik annyinak. Igazából semennyinek sem tűnik, annyira szétműttette már az arcát. Ismerkedjen meg a horvát exportcelebbel, aki modellkedik, tévézik, és Majdnem Összejött Neki.

A napokban ment férjhez Nina Morić horvát modell, férje, Massimiliano Dossi egy helyiérdekű celeb (annyira helyiérdekű, hogy fokozott erőfeszítéseink ellenére sem találtunk róla semmit, sehol). Jelenleg mézesheteit tölti, de nem lehet nyugodt: régi barátja, Mirko Scarcella azt állítja, hogy a friss asszony vele csalta meg friss férjét. Morić persze tagad, az érintettek a Twitteren háborúznak.

Na de ez miért érdekes?

A szerteszét műttetett orcájú Nina Morić sorsa majdnem olyan szomorú, mint a magyar rappereké. Zágrábban született, 1976. július 22-én, vagyis nemrég töltötte be a harminchetet. Majdnem jogász lett, de inkább a profi divatmodell-karrierjére gyúrt, úgyhogy otthagyta az egyetemet. 1996-ban megnyerte a horvát Elite "Look of the Year" modellversenyt, a világversenyen harmadik lett (ezen a képen a jobbszélen látható).

A következő két évben Versace és Valentino-bemutatókon lépett kifutókra, majd 1999-ben majdnem bekövetkezett a Nagy Áttörés! Akkoriban Los Angelesben dolgozott, és beválogatták Ricky Martin új klipjébe – ez a Livin' La Vida Loca volt, úgyhogy tudhatják: ez hihetetlenül népszerű és ismert lett. Csak sajnos Morić nem, mert őt nem is lehet felismerni a klipben.

Sebaj, ugyanabban az évben ő maga is előrukkolt egy dallal. Ám azt elkerülte a remélt siker, úgyhogy egy teljes lemeznyi anyagot már fel sem vettek vele. De ez mindegy is, mert (a Wikipedia szerint) ezután újabb remek lehetősége akadt: Jim Carrey személyesen választotta ki maga mellé a Maszk folytatásába! Arról ő egyáltalán nem tehet, hogy a film végül sosem készült el.

Morić, úgy tudjuk, 2004-ig divatmodellkedett, azóta Olaszországban él, főleg tévézik, reklámoz, illetve celeb. Fantasztikus átváltozásait galériánkban tekintheti át. Egyébként eddig csak a 18 éves korában elkövetett szájplasztikát ismerte be - pedig valami nyilvánvalóan az arccsontjaival és a szemeivel is történt -, de arról azt mondta, megbánta. Magáról pedig ezt: „nem tartom magam szexi lánynak, de tetszenek a melleim. Elég klasszak".

A friss asszony tehát Megtalálta A Boldogságot, de mint oly sok minden az életében, ez is furcsán alakult. Az állítólagos félrelépést tagadja, és azt mondja, hogy Scarcella csak azért tette ezt vele, hogy tönkretegye a frigyét.

Akárhogy is, Morić egy fantasztikus nő. Ha rajongana érte, itt a Facebookja, itt a Twittere - van ugyan hivatalos honlapja is, de aki be tud lépni, annak egy Velvetes ajándékcsomagot küldünk.

És most tánc!