A problémákat megoldani ugyan nem, de enyhíteni tudjuk, például ezzel a tíz grimaszoló ismert emberrel. Mert ilyen fotókat is készítenek magukról.

Nem elég, hogy menthetetlenül szépek, okosak, kedvesek, jól neveltek, jótékonyak, műveltek – egyszóval: tökéletesek – a hazai ismert emberek, de még humorérzékük is van, sőt, magukon is tudnak nevetni. Kivéve persze, amikor nem. A sportolós, pihenős fotók mellett többen grimaszolós képeket is feltöltenek magukról a Facebookra, bizonyítandó, hogy márpedig jófejek, és nemcsak a mosolygós arcukat merik mutogatni.

Akad grimaszolós képe a Jóban Rosszban szereplőjének, Szabó Zsófinak, illetve a Megasztár 3. szériájában feltűnt Puskás Petinek is, aki mostanra már lemosta magáról a tehetségkutatót. Találtunk mókázós képet a vietnami énekesnő, Nguyen Thanh Hien Facebook-oldalán is, de Palvin Barbara is készített egy rakás hasonlót, amit fel is töltött az Instagramjára. Galériánkban még több celebről láthat grimaszolós fotót, űzze el velük a rosszkedvét!