Igen, tudjuk, hogy semmi meglepő nincs abban, ha az emberek hasonlítanak a rokonaikra, de mégiscsak van abban valami ijesztő, hogy Reese Witherspoon lánya már most pont úgy néz ki, mint az anyja. Az alábbiakban nyolc celebnő nyolc lányát nézheti meg.

Teri Hatcher és lánya, Emerson

A 48 éves Teri Hatcher és 15 éves lánya annyira nem hasonlítanak egymásra, de egy ugyanolyan sminkkel azért könnyű volt elérni, hogy mindenki azonnal észrevegye, hogy van valami rokoni kapcsolat kettejük közt. Emerson három évvel azután született, hogy Hatcher 1994-ben hozzáment Jon Tenney-hez, akitől tíz évvel ezelőtt el is vált.

Heidi Klum és lánya, Leni

Heidi Klum lánya, Leni még csak 9 éves, de már most rettenetesen hasonlít modell anyjára, de ezen azért nem kell annyira meglepődni. Leni apja egyébként Flavio Briatore, aki semmilyen szinten nem vesz részt a kislány nevelésében, azt viszont nem tudni, hogy mostohaapja, Seal mennyire van jelen a kislány életében, mióta szétmentek Klummal.

Jennifer Garner és lánya, Violet

Nehéz megmondani, hogy Jennifer Garner és Ben Affleck közös kislánya, a hét és fél éves Violet kire hasonlít jobban, de az biztos, hogy rettenetesen cuki ezen a fenti képen. Persze ebben az idióta pózban könnyebb elképzelni Garnert, mint Afflecket, úgyhogy ha jól tippelünk, inkább az anyjára ütött a kislány.

Heather Locklear és lánya, Ava

Ha nem emlékszik már, hogy Locklear hogy nézett ki a nevetségesen sok plasztikai műtét és injekció előtt, akkor elég csak megnézni a lánya, Ava Sambora képét, és közelebb lesz a megoldáshoz. Heather Locklear és Richie Sambora 15 éves lánya egyébként már anyjához hasonlóan elkezdte színészi karrierjét is, ugyanis szerepet kapott egy Judd Apatow filmben.

Gwyneth Paltrow és lánya, Apple

Nemrég megállapítottuk, hogy Gwyneth Paltrow egyre jobban hasonlít az anyjára, és ugyanez a helyzet közte és lánya, Apple között is. Apple viszont nem csak anyjára, hanem apjára, Chris Martinra is ugyanannyira hasonlít.

Katie Holmes és lánya, Suri

Tom Cruise és Katie Holmes hét éves lánya, Suri még mindig tökéletes keveréke szüleinek. A kislány egyébként már most sminkeli magát, amin édesanyja nincs kiborulva, de azért szólt neki, hogy egy picikét fogja vissza magát.

Nicole Richie és lánya, Harlow

Nicole Richie és Joe Madden 5 éves lánya Harlow már most pont úgy néz ki, mint az anyja, leginkább a hullámos haja miatt. Nicole Richie-nek amúgy van egy másik gyereke is, ám ennek ellenére még mindig jó formában van, sőt, túl jó formában.

Reese Witherspoon és lánya, Ava

Az összes anya-lánya páros közül talán ez a legijeszőbb, ugyanis Reese Witherspoon 13 éves lánya már most ugyanúgy néz ki, mint az anyja. Segítünk, Reese Withespoon a kép bal oldalán van.