Ha még nem olvasta ezt, és ezért újdonság önnek az, hogy Ben Affleck lesz az új Batman, akkor kapaszkodjon meg és üljön le közben, mert igen, tényleg Ben Affleck lesz az új Batman. Igen, tényleg. Ha most ön is kicsit furán néz, vagy rángatózni kezdett az egyik szeme, esetleg egy halk "úristen" hagyta el a száját, akkor most örülni fog, mert az alábbiakban olyanok véleményét olvashatja, akik szintén egy kicsit kiborultak a hír miatt.

A Cinematrix már korábban is megírta, hogy egyrészt nem lesz most több különálló Batman film, hanem Batmant összeeresztik Supermannel, ebben pedig a Nolan féle trilógia Batmanje, Christian Bale már nagyon sok pénzért sem volt hajlandó résztvenni. Sokáig szó volt róla, hogy Orlando Bloom lehet Superman ellenfele (?), de úgy néz ki, hogy Adam West, Michael Keaton, Val Kilmer, George Clooney és Christian Bale után tényleg a kétszeres Oscar díjas Ben Affleck lesz az új Batman.

Az egyik első twitteres reakció Kevin Smith rendezőtől származik, aki már számtalanszor dolgozott együtt Affleckkel, többet között a Dogmában, vagy a Képtelen képregényben. "Szent szar... BEN AFFLECK AZ ÚJ BATMAN!!! Tudjátok, hogy ez mit jelent? Azt jelenti, hogy már láttam Batmant meztelenül!" – írta Smith, aki egyébként már dolgozik a Shop-stop folytatásán.

A többi twitterező viszont már nem volt olyan lelkes, mint Smith, ugyanis a legtöbben inkább kiborultak, sőt már egyre több a #BetterBatmanThanBenAffleck hashtag-gel ellátott poszt is, amikben azt osztják meg, hogy ki lenne sokkal jobb Batman Afflecknél, akit már csak Batfleck-nek becéznek.

"Ez rosszabb, mint mikor Ryan Reynoldsot választották a Zöld lámpás szerepére. Komolyan Ben Affleck?"

"Az, hogy Ben Affleck az új Batman, a legrosszabb ami történt a Batman filmekkel, George Clooney Batman bimbói óta"

"Jézusom! Csak egy percre hagyom itt a Twittert, és máris hagyjátok, hogy Ben Affleck kapja meg Batman szerepét?"

"örrr. Ben Affleck lesz Batman? ez elsőre elég wtf"

"Bárki, aki olvasott már Batman képregényt, az tudja, hogy Ben Affleck álla arra született, hogy eljátsza Batmant"

"George Clooney meg Val Kilmer után Ben Affleck még akár jó Batman is lehet."

"A wc-n ülve tudtam meg, hogy Ben Affleck lesz az új Batman... rögtön véleményt is formáltam..."

"Most, hogy Ben Affleck lett Batman ez csak egy dolgot jelenthet:

"Ben Affleck már elcseszte a Daredevil filmet, és erre most ő lesz Batman is???"

"BEn Affleck lesz az új Batman. Legalább tudjuk, hogy nem szerepel majd az új Star Wars filmben"

"Arcom, mikor megtudom, hogy Ben Affleck lesz az új Batman:

"A macskám szomorú, amiért a másik mcsakámat behívták meghallgatásra az új Batman szerepre, de helyette Ben Afflecket választották: