A legtöbb magyar híresség leginkább magáról szeret posztolni, ha zenész, akkor például szinte kizárólag csak a saját zenéjét, de azért akadnak néhányan, akik megosztják a rajongóikkal, éppen milyen számot hallgatnak szívesen. Magyart nagyon kevesen, talán csak Fluor Tomi, egyébként ugyanaz a menő, mint a rádióban, Macklemore, Chris Brown, Daft Punk.

Számtalan magyar híresség Facebook-oldalát áttúrtuk, hátha külföldi kollégáikhoz hasonlóan ők is szoktak zenéket ajánlani a rajongóiknak. Adele például nemrég eléggé meglódította a szekerét egy nemrég alakult, de máris feloszlóban lévő duónak, akik most törhetik a fejüket, hogy az énekesnőnek köszönhető hirtelen jött népszerűségnek engedve folytassák-e a közös munkát.

Magyar hírességektől ilyesmit nem láttunk, a legtöbben csak magukat promózzák a közösségi felületeken, de azért egy tizes listát össze tudtunk állítani abból, mit hallgatnak a magyar celebek.

Fluor - Halott Pénz

Fluor az egyetlen, aki aktuális magyar előadó számát posztolta a közelmúltban, ráadásul azzal a szöveggel, hogy nála egész nyáron ez a dal pörög.

VV Éva - Rúzsa Magdi

Az egykori villalakó nagyon szereti Rúzsa Magdi tavalyi számát, vagy nagyon szerelmes, mindenesetre Jóóóó reggelt szerelem! felkiáltással posztolta a számot.

Puskás Peti - Fekete Jenő

Szintén magyart, de nem túl aktuálisat posztolt Puskás Peti, aki nagy rajongója Fekete Jenő - Here Comes The Sun feldolgozásának.

Fehér Balázs - Macklemore

A The Carbonfools szépfiúja talán ez egyetlen magyar celeb, aki rendszeresen posztol nem saját zenéket is, legutóbb például Macklemore egyik számának a remixét.

Tatár Csilla - Foolabout

Najó, részben magyar zenekart népszerűsített Tatár Csilla is, amikor felfedezték, hogy a Foolabout nevű zenekarnak van egy száma, ami a férjéről, Gönci Gáborról szól.

Sterbinszky - Daft Punk

Mi mást ajánlhatna hazánk egyik legismertebb dj-je, mint a nyár slágerét a Daft Punktól? Más kérdés, hogy egy kis önfényezés is jutott a dologba.

Zimány Linda - Chris Brown feat. Nicki Minaj

Zimány Linda csak egy szmájlit fűzött Chris Brown és Nicki Minaj közös száma mellé, ami egyértelmű jele annak, hogy kedveli a dalt.

SP - Robin Thicke

Az év legmerészebb klipjét jegyző Robin Thicke SP nagy kedvence is, bár nem a topmodelles Blurred Lines klipjét posztolta, hanem egy fellépésén készült videót, amiben megmutatta, milyen szépen tud énekelni.

Szabó Zsófi - Ellie Goulding

Szabó Zsófi azt írta Skrillex volt csajának a száma mellé, hogy ez az új kedvenc száma.

Debreczeni Zita - Pink feat. Lily Allen

Debreczeni Zita sem bonyolította túl, amikor összefoglalta a véleményét Pink és Lily Allen közös számáról, a True Love-ról, csak annyit írt, hogy imádja.