Kicsit úgy tűnik, hogy a 69 éves producer az egyetlen felesleges momentuma Palácsik Tímea tökéletes esküvőjének. Magyarázkodás, ajándék filmszerep és titokzatos esküvői fotók árnyékolják be az alig egy hetes házastársi viszonyt.

Messziről úgy tűnhet, hogy ha valaki 69 évesen elmondhatja magáról, hogy neki köszönhetjük a Rambo-filmeket, világsztár spanjai vannak és van egy nála sokkal fiatalabb fiatal felesége, az csak a világ királya lehet- Sajnos azonban úgy tűnik, Andrew G. Vajna mégis inkább a hét lúzerének járó elismerést zsebelheti be.

Vajna ugyanis akármennyire próbálja bemutatni, hogy ebben a kapcsolatban ő a domináns, nagyvonalú úriember, egyszerűen lehetetlen mást látni Palácsik Tímeával kötött házasságában, mint egy nagy kirakatbulit, aminek keretei közt a fiatal lány iszonyatosan jó életre tesz szert. Ezzel nincs is semmi probléma, csak a filmproducer kicsit olyan, mintha mindig hülyének lenne nézve.

A házasságuk bejelentésekor még mindenki jótékonyan mosolygott, de amikor Palácsik a Los Angeles-i lagzi előtt egy hónappal gyanúsan jól szórakozott egy férfival a Balaton Soundon, akkor már inkább szomorúvá vált a helyzet. Persze azonnal jöttek a megcsalást kiáltó hírek, amik egészen addig nem is tűntek el, ameddig maga Vajna közölte, hogy ő hisz az egészet tagadó menyasszonyának, és itt aztán nagyon rendben van minden.

Azokat a hangokat, amik szerint ez a kapcsolat kissé egyoldalú, az esküvő sem halkította el, hiszen már a ceremónia előtt több magát közelinek mondó barát is bejelentette, hogy nem asszisztálják végig ezt a világraszóló kamut, és inkább távol maradnak az egésztől. Az esküvő maga állítólag persze baromi szép volt, és még a jelen lévő Arnold Schwarzenegger is kijelentette, milyen tökéletes választás Palácsik.

Ettől függetlenül a nő a facebookos aktivitása alapján valahogy nem úgy viselkedett, ahogy egy friss feleség szokott. Ilyenkor ugyebár fel szokás rakni pár közös képet az ifjú párról, azonban Palácsik pózolt ott Antonio Banderas macskájától kezdve a barátnőkig mindenkivel, csak a férjével nem. Az első valódi esküvői képek tulajdonképpen csak akkor kerültek nyilvánosságra, amikor már nagyon sokan tették fel a kérdést, hogy mégis hol van ezeken a férj.

Az, hogy Palácsik, azaz Vajna Tímea végül így, az esküvő után pár nappal kapott egy titokzatos filmszerepet egy magyar produkcióban, már csak a hab a tortán.