Mindenki azt hitte, hogy az idei Video Music Awards nagy durranása az 'N Sync lesz, akik 2002 óta nem léptek fel együtt, és bár a fiúbanda egy pár percre tényleg megjelent Justin Timberlake előadása közben, de ez senkit nem érdekelt, mert Miley Cyrus pofátlanul ellopta a show-t. Mutogatta a nyelvét, mutogatta a seggét, és olyan mozdulatokat tett a színpadon, amit még Madonna is megbotránkozva és tátott szájjal nézett volna, pont úgy, mint ahogy Will Smith és családja tette.

Már a vörös szőnyeges bevonuláson is mindenki szinte csak Miley Cyrus-szal foglalkozott, amit ő rettenetesen élvezett, és ezt folyamatos nyelnyújtogatással hozta mindenki tudtára. Az énekesnő már itt megmutatta, hogy ő bizony megérdemelten kapta meg a világ legszexibb nőjének címét, mert ennél testhezállóbb ruhát nehéz lett volna felvenni. De új zsiráfhaját még mindig nem tudjuk hová tenni, mert ennél még az alpakafrizura, vagy az égnek álló tüskés haja is sokkal jobb volt.

Aztán végre elkezdődött a díjátadó, amit Lady Gaga nyitott meg a meztelen seggével, de ezt szerencsére hamar el is felejtette mindenki, mikor végre megjelent a színpadon a seggrázós Miley Cyrus, hogy előadja We Can't Stop című számát.

Először kilépett egy világító szemű, szőrös majomból:

Majd rengeteg plüssmackóval együtt rázta a fejét, miközben valószínűleg még mindig kint volt a nyelve:

Aztán megragadta ennek a nőnek az óriási fenekét, úgy csinált, mintha belenyalna, majd meg is csapkodta kicsit:

Mindez Drake-et egyáltalán nem izgatta, persze az is lehet, hogy annyira rosszul érezte magát, hogy Cyrus őrjöngése helyett inkább a földet nézte:

De másokat is sokkolhatott a dolog, nézze csak meg a One Direction tagjait, vagy Rihanna arcát:

Az ezután következőket viszont még Madonna is tátott szájjal nézte volna, ugyanis Cyrus megszabadult a ruhái egy részétől, kezére húzott egy óriási szivacskezet, és azzal nyúlkált magához, mikor megjelent a színpadon Robin Thicke is.

És aztán Cyrus csinált egy ilyet:

Valószínűleg ekkor vághatott ilyen fejet az egész Smith család:

De az énekesnő még itt sem hagyta abba, inkább bepucsított Thicke előtt.

És valamikor ekkor készülhetett az alábbi fotó is, amin megcsodálhatja a világ legszexibb nőjének megválasztott Miley Cyrus seggét, ahogy az engedetlenül kilóg a PVC bugyiból:

Igen, ennyire:

Most pedig csukja be a száját, és tegye túl magát a fenti fotón, mert végre megnézheti Miley Cyrus egész előadását, amit Madonna is megirigyelne, pedig 1984-ben még mindenki az ő VMA-s előadásán botránkozott meg, mikor eldobta magát a színpadon a Like a Virgin éneklése közben.