Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones állítólag már régóta külön él, és bár egyelőre tagadják, hogy szóba került volna a válás is, sanszosnak tartjuk, hogy a házasság pihentetésének bejelentése után az lesz a következő. Na de szomorkodás helyett inkább nézegessen boldog képeket abból az időszakból, amikor a pár még nagyon imádta egymást.

Tegnap jelentették be, hogy Monica Bellucci és Vincent Cassel után egy másik pár is a különélés mellett döntött. Bár Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones állítólag még nem gondolkodik a váláson, de nem túl valószínű, hogy egy így beharangozott "szünetetet tartunk"-nak jó vége lenne.

Egyébként úgy tudni, hogy a pár egy ideje már nem él együtt, a Daily Mail azt írja, hogy miközben Douglas Manhattanben él egyedül, addig Catherine Zeta-Jones két közös gyerekükkel él a közös otthonban, New Yorkban. A házaspár 2013 áprilisa óta nem jelent megy együtt vörös szőnyeges eseményen, és azóta egy közös fotó sem készült róluk, és bár az Enquirer már februárban írt róla, hogy Douglas és Zeta-Jones különköltöztek, akkor ezt még mindkettőjük tagadta.

Na de mivel Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones kapcsolatának szüneteltetése már a második szomorú hír ezen a héten, a okok fejtegetése helyett inkább nosztalgiázzon velünk, és nézze meg, hogy milyen szép volt együtt a színész és felesége. Ráér utána is értetlenkedni, hogy egy ilyen csodás párnak miért kell búcsút venni egymástól.