A Northfoto azt írja, az énekesnő elment Coney Islandre, hogy Terry Richardson képeket készítsen róla. A felvételeken hullámvasutazni fog, meg még ki tudja, mit csinál, de hát a sztárfotósnál előbb-utóbb mindenki megmutatja valamijét.

Ez most elég meta lesz, de összefoglaljuk: Terry Richardson (aki egyrészt fotós, másrészt maga is celeb, és hajlamos botrányosnak mondott képeket készíteni) megegyezett Beyoncéval, hogy készít róla egy fotósorozatot (volt már ilyen). Helyszínül Coney Islandet választották, ahol van egy rettentő nagy vidámpark, az énekesnő itt ült fel a hullámvasútra (augusztus 29-én). Az emlékezetes hullámvasutazáson Richardson lefotózta Beyoncét, ezt viszont más fotósok is megörökítették.

Na, az alábbi galériában ezeket a képeket szedtük össze. Külön érdekességük, hogy az énekesnő, minthogy fotózták, ezért még sikongatás közben is pózolt kicsit. Szóval ilyen, amikor Beyoncé eljátssza, hogy fél, illetve remekül mulat.

A vasutazás után egyébként az énekesnő a képügynökség jelentése szerint még táncikált kicsit az óceánparton, egy nagyobb társasággal. Tettének oka ismeretlen. A kész képeket epedve várjuk, hiszen ahol Richardson fotóz, ott villan a csöcs és domborodik a segg.