Több hónapos találgatás után kiderült végre, hogy mamipornónak csúfolt ponyvából, A szürke ötven árnyalatából készült filmnek nem Emma Watson és Ryan Gosling, vagy Christian Bale lesznek a főszereplői, hanem két viszonylag ismeretlen színész, Dakota Johnson és Charlie Hunnam. De ki ez a két ember? Miben játszottak eddig? És miért pont ők lesznek a fenekelős film főszereplői? Most megpróbálunk ezekre választ adni, és bemutatjuk a két színészt, hogy ne érezze magát rettenetesen műveletlennek.

Dakota Johnson

Dakota Johnson 1989 októberében született, vagyis most lesz 24 éves, a Wikipedia szerint pedig modell és színésznő, akinek eddigi legismertebb szerepe a Ben and Kate című sorozatban volt, ami annyira sikeres volt, hogy csupán egy évadot élt meg. Ja, és láthatta még a színésznőt a Közösségi háló című filmben is egy legalább másfél perces jelenet erejéig, mikor bugyiban és pólóban beszélgetett Justin Timberlake-kel. Teljesen mellékesen pedig ő Don Johnson és Melanie Griffith lánya, mostohaapja pedig Antonio Banderas. 2006-ban egyébként elnyerte a Miss Golden Globe díjat, amit hírességek gyerekei kapnak, és amit egyébként Melanie Griffith is megkapott 1975-ben.

Szóval ha eddig nem igazán hallott Dakota Johnsonról, ne érezze magát rosszul, mert úgy tűnik, számára az igazi áttörés az lesz, mikor Anastasia Steele-ként elfenekelik őt, ami után garantált, hogy ön is megjegyzi majd a nevét

Charlie Hunnam

Charlie Hunnam nevét talán kicsit többször lehetett eddig hallani, mint Johnsonét, de azért ő sem az a színész, akit minden ember ismer, főleg Magyarországon, kivéve azokat, akik nézik a Sons of Anarchy (Kemény motorosok) című sorozatot, amiben Hunnam a főszereplő. A 2008 óta futó sorozatot egyébként csak tavaly április óta vetíti itthon a Cool TV, úgyhogy talán megbocsátható, ha önnek eddig fogalma sem volt róla, hogy ki ez az ember. Hunnam egyébként brit színész, 33 éves és láthatta még a Tűzgyűrűben, a Hideghegyben és a Huligánok című filmben is, illetve a Wikipedia szerint majdnem szerepet kapott a Dawson és a haverokban.

A Buzzfeed szerint amúgy Hunnam lesz az új Brad Pitt, és ezt nem feltétlenül kettejük hasonló színészi kvalitásai miatt gondolják így, hanem mert Hunnam tényleg meglepően hasonlít Pittre.