A 80-as években a Harisnyás Pippi legújabb kalandjai című filmben az akkor 14 éves Tami Erin volt a főszereplő, aki azóta szinte teljesen eltűnt. Mostanra 39 éves MILF lett belőle, aki szereti magát mutogatni, és szeretne szexi szerepekben visszatérni a filmiparban, amiben egy állítólagos kiszivárgott szexvideó lehet a segítségére.

Tami Erin gyerekmodellként kezdte, aztán 14 évesen megkapta élete kvázi egyetlen, egyben leghíresebb filmszerepét, ő játszotta Harisnyás Pippit a Harisnyás Pippi legújabb kalandjai című adaptációban.

Ezután összesen még négy, teljesen lényegtelen szerepe volt, gyakorlatilag teljesen eltűnt. Megjelent ugyan néhány vörös szőnyeges eseményen, de sokat elmond, hogy alig találni róla ilyen fotókat.

Aztán a múlt héten körbepörgött a neve mindenhol, merthogy állítólag van egy szexvideó, amin ő szerepel. Először ment a találgatás, hogy ki és miért szivárogtathatta ki a videót. Eleinte az tűnt a legvalószínűbbnek, hogy Erin lakótársa áll a dolog mögött, aki miatt Erint idén áprilisban letartóztatták azután, hogy összebalhézott a férfival, mert észrevette, hogy a szobatársa titokban filmezi.

Erin végül megerősítette, hogy egyrészt tényleg létezik a szexvideó, másrészt nem a lakótársa szivárogtatta ki a videót, hanem a volt fiúja, viszont mindent megtesz annak érdekében, hogy a felvétel sohase jelenjen meg. Egyelőre nem is jelent meg semmi, de azt nem tudni, hogy a háttérben voltak-e már megállapodások valamelyik celebpornóra szakosodott oldallal, például a Vivid Entertainment nevű pornóóriással.

De könnyen lehet, hogy az egész csak azt a célt szolgálja, hogy Erin újraindítsa a karrierjét, különösen annak fényében, amit a letartóztatása környékén nyilatkozott a chicagói Daily Heraldnak. Ebben az interjúban arról beszélt, hogy mennyire szeret sztár lenni, és hogy milyen lehetőségeket hagyott ki eddig.

“Hogy őszinte legyek, azt kell mondanom, sztárnak és hírességnek lenni olyan, mint a karácsony. Mindenféle ajándékokat küldenek neked az emberek. Egyszer 15000 dollárnyi (kb. 3,4 millió forint) ajándékkal távoztam egy helyről csak azért, mert néhány rajongómmal fotózkodtam a helyen. Ha az ember valemelyik nagy stúdió sztárja lesz, akkor egyfajta all-access belépőt szerez az élet minden területére, szerencsésnek érzem magam azért, hogy megnyíltak előttem az ajtók” – mondta Erin.

“De szükségem lenne egy főszerepre egy nagyfilmben, hogy megmutathassan az érzelmes oldalamat” – tette hozzá. Vagyis magyarra fordítva a visszatérést fontolgatja, 39 éves, ha megcsíp valami jó szerepet, simán vissza tud még térni a filmiparba, különösen, hogy az évek alatt egyáltalán nem hagyta el magát.

Itt következett az igazán érdekes része az interjúnak. Elmesélte, hogy a filmszerepes ötletét előadta az ügynökeinek is, akik viszont azt mondták neki, nem filmszerepre, hanem szexvideóra van szüksége, hogy visszatérjen, mert manapság így válnak híressé az emberek. Erin azt mondta, teljesen kiakadt, és mondta az ügynökeinek, hogy egyébként nincs is semmiféle szexvideója.

Viszont ebből a jelenetből állítólag született egy önéletrajzi ihletésű forgatókönyv, aminek “I Hope You Enjoy My Sex Tape” (Remélem, élvezik a szexvideómat) a címe. Ha minden igaz, a forgatókönyvből készített színdarabot idén júniusban bemutatták egy kis San Franciscó-i színházban, bár az interneten erre nem találtunk bizonyítékot.

Erin azt mondta, a darab nagyjából olyasmi, mint Kevin Smith néhány évvel ezelőtt, Zak és Miri pornót forgat. A darab egy csomó önéletrajzi elemet tartalmaz, mint például azt a sztorit, amikor azt hitte egyszer, hogy egy buddhista templomba tesz látogatást, aztán kiderült, hogy egy nudista kolóniába csöppent.

Ha a darab tényleg megvalósult, és esetleg filmet tervez belőle készíteni, akkor a létező/nemlétező szexvideóra felhúzott gerillakampány könnyen bejöhet neki, kicsit megpörgeti újra a nevét a világsajtóban, aztán néhány hónap múlva jöhet a mozi.

Az elfeledett színésznő más fronton is tesz azért, hogy kicsit visszatérjen a hollywoodi kerékvágásba, a Twitterén például előszeretettel oszt meg magáról igen lenge ruhás, szexi képeket, ha másért nem, hát a már régóta vágyott szexi, érzelmes szerep reményében.

A fotózások egyáltalán nem állnak tőle távol, egyrészt ugye modellként kezdte, másrészt nem hagyott fel teljesen a dologgal, 2011-ben például Daniel Beaman celebfotós készített róla egy hosszú, fürdőruhás, szexi sorozatot Malibuban.

Egyelőre viszont úgy tűnik, várni kell még egy kicsit, hogy kiderüljön, Tami Erin csak reklámnak akarja használni a házipornót, vagy tényleg létezik róla egy ilyen videó. Egy biztos, ha visszatér a showbusinessbe, valószínűleg kevés ruhában fogja tenni.