Egyre több celeb dúsítja a haját műtincsekkel, pedig az eredmény sokszor nem feltűnően szép, hanem feltűnően mű. A hajhosszabbítás lenne az új szemöldöktetoválás? Vagy tényleg olyan menő, mint azt sokan gondolják?

Kezd az az érzésünk lenni, hogy a hajhosszabbítás a legújabb szemöldöktetoválás: egyre többen fordulnak ehhez a módszerhez, ami esztétikailag viszont a legtöbb esetben nem hozza meg a belefektetett időt és pénzt. Látványosnak látványos, de a szemöldöktetováláshoz hasonlóan sokszor csak azért, mert feltűnően mű, természetellenes, viselői pedig gyakran nem is tudják megfelelően hordani és ápolni.

A hajbevarrással foglalkozó szakemberek és fodrászok egyszerű és nagyszerű szlogennel vonzzák be a vendégeket: a dús hajkorona mindenkinek az előnyére válik, az alany ettől még nőiesebb és szexisebb lesz, nem csoda hát, hogy a celebiparban egyre többen változtatják meg műhajjal a külsejüket. Nemrégiben Baukó Éva varázsoltatta magát egy elcseszett Barbie babává - vagyis szerintünk inkább Bíró Icává -, és Alexandra Diamond is megunta növeszteni a fürtjeit.

Menő vagy ciki?

De nemcsak a Való világból és a pornóiparból szalajtott csajok tuningolták fel sérójukat műtincsekkel, a Sugarbird-lányok is póthajjal rohangásznak. Legtöbbjük nem is fizet súlyos összegeket, hiszen reklámért cserébe kapják a cégektől. Galériánkban összegyűjtöttük a műhajas celebeket, kattintson, nézze át, aztán szavazzon: ön szerint menő vagy ciki?