A színésznő dekoltázsát is bevetik, hogy elmagyarázzák az utóbbi évek háborúskodásában megfáradt amerikaiaknak, miért lenne most tényleg fontos odasújtani a szír kormánynak. Vigyázat, csapda! Tényleg nem lesz benne szex, de a mozdulat, amivel az aktus előtt Alyssa Milano lerúgja a kamerát, azért elég vicces lett. Meg persze ott van a dekoltázsa is.

A Bűbájos boszorkák színésznője egy vicces szexvideót hozott ki, amiben egyébként az Egyesült Államok szíriai szerepvállalását igyekeznek megmagyarázni. A videó elején köntösben italoznak a barátjával a kertben, aztán bemennek a hálóba. Ott rózsaszirmokkal beborított ágy várja őket. "Milyen romantikus" – jegyzi meg a színésznő. A pasija az ágyon elnyúlva fekszik, amikor Milano megemlíti, hogy szeretne neki mutatni valamit. "Nekem is lenne mutatni valóm" – reagál a férfi, mire Milano el is neveti magát. Aztán leül az ágyra, hosszasan bénázik a kamerával, hogy rendesen lerakja. A legtöbb erotika ekkor látható a videóban, Milano dekoltázsa ugyanis elég feltűnő.

Alyssa Milano Sex Tape from Alyssa Milano

A végén aztán, ahogy eldőlne az ágyon, az első mozdulattal le is rúgja, ami így a tévé felé fordulva hever.  A tévében aztán éppen arról van szó, hogy az Egyesült Államok egy újabb konfliktusba sodródik a Közel-Keleten – ezúttal Szíriában. Miközben a bemondó az Aszad családról, a vallási különbségekről beszél, látszik, hogy Milanóék az ágyban hemperegnek. Aztán szóba kerül végül a vegyi fegyveres támadás is, ami a videó szerint 1400 emberrel végzett, és elhangzik, hogy ez volt az, ami végképp döntésre sarkallta Barack Obama elnököt. Ezután a színésznő megkéri a pasiját, hogy váltsanak csatornát, mire valami totális debilség következik.

A negyvenéves Milano egyébként nemrég melltartó nélkül került az amerikai Maxim címlapjára, és a képek tanúsága szerint továbbra sem lenne érdemes kitenni a legszexisebb színésznők listájáról. Milanónak nemrég született meg a fia, ez pedig kisebb kellemetlenséget jelentett a Mistresses című sorozatának stábja számára. A színésznőnek ugyanis bizonyos időközönként el kellett mennie megszoptatni a kisfiát, vagy ha éppen nem volt etetés, akkor elő kellett vennie a mellpumpát, ami megnehezítette a szexjelenetek forgatását. Úgy tűnik viszont, ez nem vette el a kedvét attól, hogy ha csak viccből is, de újabb erotikus játszadozásba kezdjen.