Szombaton férjhez megy Orbán Viktor 24 éves lánya, Orbán Ráhel. Na de ön például tudja-e, hogy kicsoda ő? És azt, hogy mivel foglalkozik a vőlegénye? Erről is kérdezgettük a járókelőket Budapest belvárosában.

Orbán Ráhel, Orbán Viktor 24 éves lánya szombaton férjhez megy 27 éves vőlegényéhez, Tiborcz Istvánhoz. Az esküvő körül nagy a titkolózás, de a templomi helyszín már kiderült, és azt is tudni, hogy mivel foglalkozik Orbán Ráhel vőlegénye. Ahogyan az sem titok, milyen egyetemet végzett a miniszterelnök lánya. Ezekre a kérdésekre kerestük a választ Budapest belvárosában. A helyes válaszokat megtalálja a videó alatt!

Orbán Ráhel vőlegénye, a 27 éves Tiborcz István ügyvéd és egyben tehetős vállalkozó, a Közgép leányvállalatának, az E-OS Innovatív Zrt.-nek az igazgatósági tagja. A templomi esküvő a hírek szerint Budapesten, a Margit körúti Országúti Ferences Szent István Első Vértanú-templomban lesz, míg a lagzit a Tiborcz-tanyán tartják, a Csabdi határában fekvő Tükröspusztán. Lapinformációk szerint Orbán Ráhel legjobb barátnője lesz az egyik tanú, a menyasszony pedig a Corvinus Egyetem Közgazdasági karára járt.