A 27 éves színésznő egyáltalán nem érzi feszélyezve magát, ha a kamerák előtt kell meztelenre vetkőznie. Jó pont volt ez a Lovelace forgatása alatt, ahol Amanda Seyfried a legendás torkú pornóst alakította, bár ezen senki nem lepődött meg: a sztár rutinos pucérkodó, össze is szedtük villantós jeleneteit.

Big Love (Hármastársak)

A színésznő az HBO egyik legsikeresebb, poligámista sorozatában, a Big Love-ban alakította az egyik anyát. A forgatókönyv szerint Amanda Seyfried szexjelenetét egy síró gyerek szakítja félbe, a csaj bugyi nélkül pattan ki az ágyból, de hamar felkerül rá a pizsialsó.

Alpha Dog

2006-ban Seyfried az Alpha Dog egyik jelenetében dobálta le a cuccait, és konkrétan ledobálta. A sztár egy úszómedence mellett szabadult meg a ruhadarabjaitól és csobbant a vízbe, ahol aztán egy erotikus, hármasszex-jelent veszi kezdetét.

Chloe - A kísértés iskolája

A 2009-es thrillerben a színésznő egy luxus callgirlt alakít, akit Julianne Moore azért bérel fel, hogy tesztelje férje hűségét. A filmben aztán a hetero szexjelenetek mellett leszbikus jelenet is történik, Amanda Seyfried pedig a 96 perces időtartam alatt nem is egyszer villantja meg testét.

Dear John (Kedves John!)

A romantikus drámában a színésznő karaktere egy idealista, főiskolás lány, aki belezúg egy hivatásos katonába. Természetesen a szerelmi jelenet ebben az esetben sem marad el, viszont a kamerák előtt Seyfried elég visszafogottnak tűnik: bár mindenki tudja, hogy félmeztelen/meztelen, mégsem mutat sokat magából.

Lovelace (Mélytorok)

Legújabb filmjébe, a legendás torkú Linda Lovalece életéről forgatott Mélytorokban a 27 éves színésznő ismét a melleit mutatja meg a nagyvilágnak, bár teljesen meztelenre vetkőzik, sunáját eltakarja egy ruhadarabbal.