Erős a verseny Nicki Minaj, Rihanna és Miley Cyrus közt ribanckodásban, mindhárman kitesznek magukért az Instagramon is. Melleket, seggeket posztolnak a közösségi oldalra, rajongóik nagy örömére. Szavazzon, a három celebluvnya közül melyikük ribanckodik a legdurvábban? A szavazáshoz nem csak az Instagramon látottak alapján lehet dönteni, a videóklipjeik is mérvadóak.

Miley Cyrus feka akar lenni a ribanckodással?

Miley Cyrus úgy tűnik, nagyon boldog, hogy megtanult tökéletesen segget rázni (twerkingelni) úgy, ahogy a feka csajok teszik, és ezt igyekszik mindenki tudtára adni. Cyrus az Instagramon ugyan még csak kezdő – május óta használja, és mostanában posztol egyre többet –, de furcsán szeretgeti hatalmas teddy mackóját, továbbá dekoltázst is mutat.

Nicki Minaj segget és mellett posztol feszt

Minaj a méretes hátsóját szívesen posztolgatja az Instán, bikiniben is. Természetesen a dekoltázsa sem marad ki, körülbelül minden második fotóján a kebleit lehet csodálni. Azt se felejtsük el, hogy azt is kiposztolta, ahogy a medencébe rázza a seggét, hullámokat verve. Következetes, az I'm out számában megénekli, hogy nagy, kövér segge van, nagy farok kell abba bele – ő mondja.

Rihanna szív és pucsít

Marihuánát szív, dekoltázst mutat, terpeszt, és szinte mindenét kipakolja például a barbadosi karneválon – mindezt persze posztolja az Instagramra. Természetesen rengeteg bikinis fotót is látni róla, és bár ilyet Kelly Brooke-tól és Heidi Klumtól is látni nap mint nap, Rihannától ez valahogy mégis ribancos.