horoszkóp

Ki ribanckodik a legjobban?

2013.09.06. 11:08

Erős a verseny Nicki Minaj, Rihanna és Miley Cyrus közt ribanckodásban, mindhárman kitesznek magukért az Instagramon is. Melleket, seggeket posztolnak a közösségi oldalra, rajongóik nagy örömére. Szavazzon, a három celebluvnya közül melyikük ribanckodik a legdurvábban? A szavazáshoz nem csak az Instagramon látottak alapján lehet dönteni, a videóklipjeik is mérvadóak.

Miley Cyrus feka akar lenni a ribanckodással?

Miley Cyrus úgy tűnik, nagyon boldog, hogy megtanult tökéletesen segget rázni (twerkingelni) úgy, ahogy a feka csajok teszik, és ezt igyekszik mindenki tudtára adni. Cyrus az Instagramon ugyan még csak kezdő – május óta használja, és mostanában posztol egyre többet –, de furcsán szeretgeti hatalmas teddy mackóját, továbbá dekoltázst is mutat.

Miley Cyrus megmutatta testékszerét
Miley Cyrus megmutatta testékszerét

Nicki Minaj segget és mellett posztol feszt

Minaj a méretes hátsóját szívesen posztolgatja az Instán, bikiniben is. Természetesen a dekoltázsa sem marad ki, körülbelül minden második fotóján a kebleit lehet csodálni. Azt se felejtsük el, hogy azt is kiposztolta, ahogy a medencébe rázza a seggét, hullámokat verve. Következetes, az I'm out számában megénekli, hogy nagy, kövér segge van, nagy farok kell abba bele – ő mondja.

Nicki Minaj (Instagram)
Nicki Minaj (Instagram)

Rihanna szív és pucsít

Marihuánát szív, dekoltázst mutat, terpeszt, és szinte mindenét kipakolja például a barbadosi karneválon – mindezt persze posztolja az Instagramra. Természetesen rengeteg bikinis fotót is látni róla, és bár ilyet Kelly Brooke-tól és Heidi Klumtól is látni nap mint nap, Rihannától ez valahogy mégis ribancos.

Rihanna így ment a barbadosi karneválra
Rihanna így ment a barbadosi karneválra