Összegyűjtöttük az amerikai filmek azon klasszikus jeleneteit, amikben a főszereplők valami erotikusat csinálnak a medencénél. Charlize Theron például mellet villant, Denise Richards és Neve Campbell leszbizik, Marilyn Monroe-t pedig meztelenül lehet látni legutolsó, befejezetlen filmjében.

Hulla, hó, telizsák

Az exsittes Rudy (Ben Affleck) épp új életet akar kezdeni egy csajjal (Charlize Theron), akit levelezés útján ismert meg. Ám ekkor felbukkan a nő őrült bátyja, aki információkat akar kicsalni a pasiból azzal a kaszinóval kapcsolatban, ahol korábban dolgozott. A medencés jelenetnél derül ki, hogy igazából senki nem az, akinek mondja magát, az összhatást pedig Theron mellei erősítik.

Alpha Dog

A 2007-es filmdráma a 15 éves Nicholas Markowitz (a filmben Zack) elrablásának és megölésének valós történetét mondja el. A produkció egyik jelenetében a már fogva tartott Zack két csajjal, Julie-val (Amanda Seyfried) és barátnőjével, Alma-val (Amber Heard) meztelenül úszkálnak a medencében, mit sem sejtve arról, hogy a történetnek gyilkosság lesz a vége.

Valamit adni kell

Something's Got to Give a film eredeti címe, de ez nem azonos a Diane Keaton-féle filmmel. Amiből a jelenetet mutatjuk, az egy 1962-es produkció Marilyn Monroe főszereplésével, ami sajnos befejezetlen maradt a szexszimbólum halála miatt. A filmben a színésznő teljesen meztelenül ül a medence szélén.

Fullasztó ölelés

A 2002-ben forgatott thrillerben központi téma a csábítás: a városba új lány érkezik, aki szemet vet Benre (Jesse Bradford), és mindent megtesz annak érdekében, hogy a srácot elfordítsa barátnőjétől, és befolyásolni tudja. Madisonnak (Erika Christensen) nem is megy nehezen a dolog, elég egy úszóleckét vennie, és a vízben beindulnak a hormonok.

Laurel Canyon

A zenés drámában Kate Beckinsale vetkőzik le, és csatlakozik a medencében lazuló párhoz, aminek egy édeshármas lesz a vége.

Kifulladásig Los Angelesben

Elég jó kis jelenet az 1983-as akciófilmben az is, amikor a menekülő kocsitolvaj és zsarugyilkos Jesse Lujack (Richard Gere) nem bír magával, és egy csók erejéig kihúzza magához a vízből Monicát (Valérie Kaprisky).

Kapás van

Tipikus amerikai filmjelenet:Tenley Parrish (Jessica Biel), a kőgazdag család lánya az esőben ugrik a medencébe, amin felbuzdulva a kertészként melózó Ryan Dunne (Freddie Prinze Jr.) követi őt a vízbe. A lábak összeérnek, a csókjelenet viszont ebben az esetben elmarad.

Showgirls

Ebben az esetben tartózkodnánk attól, hogy megítéljük, erotikus vagy vicces Elizabeth Berkley szexjelenete az 1995-ös filmdrámában, mindenesetre az egyik leghíresebb medencés jelenet az övé. A sztriptíztáncos Nomi a vízben közösül Kyle MacLachlan-nel, miközben úgy élvez el, mintha epilepsziás rohama lenne.

Vad vágyak

Az 1998-as amerikai erotikus thrillerben két diáklány, Denise Richards és Neve Campbell először szét akarják verni egymást a medencében, majd egyik pillanatról a másikra az erőszak átcsap szexjelenetbe, miközben az egészet egy nyomozó, Kevin Bacon filmezi a medence végéből.

Változó világ

Az 1982-es film medencejelenete Brad Hamilton (Judge Reinhold) fantáziáján alapul, aki Linda Barrett (Phoebe Cates) fürdőruhás látványára annyira beizgul, hogy róla fantáziálva maszturbál a házban, miközben a csaj kint napozik.