Miley Cyrus keményen megnyomta a hetet, szinte minden napra jutott valami botrányos cselekedet tőle. A klipes meztelenkedéstől kezdve a Rihanna-utánzásig járta be a skálát. Melyik volt a legfelháborítóbb húzása?

Beesett a szekrénybe ruha

A héten Londonban is járt az énekesnő, ahol úgy jelent meg, mintha beesett volna a szekrénybe, és találomra ráakadt volna néhány ruhadarab. Nehéz megmondani, hogy mit viselt egészen pontosan, talán valamiféle felemás nadrágot, de még az sem biztos.

Bimbót villantott

A héten több európai nagyvárosban is járt, mindenhol próbált valamennyire maradandót alkotni. Párizsban például bimbót villantott, vagyis hogy egészen szakmaiak legyünk: bimbóudvarszélt villantott.

Elkezdte Rihannát majmolni

Miley Cyrus viselkedése eddig is elég kontrollálatlan volt, de legalább az öltözködése volt úgy-ahogy egyben. Nos, a héten ez is megváltozott, elkezdett egészen úgy öltözködni, mint a pályatársa, a botrányosan rossz ruhaválasztásairól híres Rihanna. Ez a farmerkabátos, forrónacis, csizmás, kurvás szett annyira rihannás, hogy simán lehet, hogy tőle kérte kölcsön.

Hatalmas mellel pózol

Még a múlt hét végén történt, hogy Miley Cyrus egy pár hatalmas mellel pózolt, amit aztán fel is töltött Twitterre. Azt azóta sem tudni, hogy kihez tartoznak a mellek, de könnyen lehet, hogy viszontláthatjuk majd őket egy elkövetkezendő klipben.

Pucérkodós klip

A héten jelent meg a Wrecking Ballhoz készült klip, amiben Miley Cyrus minden eddiginél messzebb ment, és nemes egyszerűséggel pucéran volt látható néhány jelenetben.

Túl kurvás

A Vogue is felfigyelt Miley Cyrusra, nemrég állítólag készítettek róla egy fotósorozatot, ami még nem lenne magában hír. Az viszont már az, hogy a magazin élő legenda főszerkesztője, Anna Wintour személyesen vétózta meg, hogy az anyag megjelenjen, mert elfogadhatatlannak tartja a fiatal énekesnő viselkedését.