Ezekkel a fotókkal vadászták a legtöbb lájkot a celebek

2013.09.15. 17:47
Régi képek, gyerekek, aktuális magyar siker, idős szülővel készült közös fotók – ezekre kattintottak a leginkább a magyar celebek követői a nyáron. Körbenéztünk, milyen képekkel vadászták a legtöbb lájkot a hőségben a hazai ismert emberek.

Britney Spearsnél egy sima fekete téplalapot is több mint négyezren lájkoltak a Facebookon, pedig az tényleg csak egy tök fekete téglalap volt, minden szöveg, vicceskedés nélkül. Hozzátartozik, hogy az énekesnő oldalát közel harmincmillióan követik, szemben a magyar celebekkel, ahol már rekordnak számít egy több százezres követőszám. Így aztán Spearsnek nyilván a legérthetetlenebb posztjaira is könnyen beesik több ezer lájk. Szétnéztünk tíz magyar ismert ember Facebookján, hogy kiderüljön, mely nyáron közzétett fotójukat szerették a leginkább a követőik. Nagyrészükne az ezer tetszik sem volt meg.

Bálint Antónia Facebookján például egymást váltják a különböző forgatásokon, edzéseken sminkben, estélyiben vagy épp smink nélkül, edzőruhában készült fotók, 8600-nál is több követője azonban mégsem az előbbi fotók egyikét, hanem az alábbi képet szerették a legjobban. A lánya hatodik születésnapján posztolt fotóval 464 lájkot szerzett – hiba, na, a gyerek mindig bejön. Galériánkban még kilenc képet talál, további leglájkoltabb képeket egyebek mellett Hajdú Péter, Sarka Kata, Majka és Gáspár Győző Facebook-oldaláról.