Elkészült a Sugarbird új kollekciója, a Foxy Ladies, amit a márka arcai úgy reklámoznak, hogy a divatfotókat egy-egy életbölcsességgel dobják fel, mintha valamiféle motivációs képek lennének. Zimány Linda saját magától választott bölcsességeket, mi pedig kiemeltük a lényeget mindenből.

A Sugarbird új kollekciójának Foxy Ladies a neve, ami az angol szlengben nagyon szexi nőt jelent, egyébként egyes számban egy Jimi Hendrix szám címe.

A ruháknak inkább a szexiséghez van valószínűleg közük, mint Jimi Hendrixhez. A darabokat pedig a modern kor kihívásainak, és a Facebookon lassan felnövő Coelho-generáció igényeinek megfelelően reklámozzák: a ruhákról készült divatfotókat életbölcsességekkel dobták fel.

Zimány Linda például csak magától választott idézeteket, ahogy Bódy Sylvi is, Dukai Regina viszont nem akart ezen agyalni, ő nem saját idézetekkel operált. Az új kollekció divatfotóit itt tudja elérni.

Galériánkban kiemeltük a lényeget Zimány Linda képeiről, az eredeti fotókat reprodukáltuk úgy, hogy teljes értékű motivációs képekké váljanak az élet szinte minden területére, a fotók alatt azok az idézetek szerepelnek, amik eredetlieg a képeken voltak. Legyenek önök is bölcsebbek!