Miley Cyrus felbontotta az eljegyzését Liam Hemsworthszel, aki állítólag megcsalta egy mexikói énekesnővel, amit szintén állítólag Hemsworth azért tett, mert elege volt menyasszonya ribanckodásaiból. A kapcsolat végére eljutottak a “nem rúghatsz ki, én mondok fel” szintre.

Ha hinni lehet a pletykáknak, akkor Miley Cyrus azért dobta ki a vőlegényét, Chris Hemsworthöt, mert megcsalta egy mexikói énekesnővel, Eiza Gonzalezzel, ráadásul nem is ez volt az első alkalom, hogy Hemsworth megcsalta az énekesnőt.

Egyelőre semmi biztosat nem tudni, csak azt, hogy vége az eljegyzésnek. A keringő pletykákból viszont úgy tűnik, hogy klasszikus 22-es csapdája volt a kapcsolatuk, Cyrus egyre kontrollálhatatlanabbul viselkedett, mert rossz volt a kapcsolata a fiújával, a fiúja pedig egyre inkább kifele nézett a kapcsolatból, mert nem viselte jól néven barátnője ribanckodását.

Twitter

A szakításnak volt néhány előzménye, mind Cyrus mind Hemsworth vitt be ütéseket a másiknak, végül Cyrusnak lett hamarabb elege az egészből. A hivatalos szakítás előtti utolsó lépés az volt, hogy Cyrus kikövette Twitteren Hemsworthöt, ami pont annyira gyerekesnek hangzik, amennyire az, viszont sokatmondó, ha az ember egyáltalán nem kíváncsi arra, miket oszt meg a partnere a nagyvilággal.

Ribanckodás

A szakítás előtt néhány héttel volt az MTV VMA, valamint Miley Cyrus azóta is emlegetett produkciója a nyelvöltögetéssel, a seggrázással, az általános ribanckodással. Raádásul Hemsworth nem is kísérte el erre az eseményre. Egy ideje nem jártak együtt vörös szőnyegre, pedig ha ennek nincs szimbolikus jelentése, akkor semminek. Állítólag Hemsworthnek nagyon rosszul esett, hogy Cyrus mennyire kontroll nélkül viselkedett a VMA egészén, de megint felmerül a kérdés, hogy az énekesnő viselkedése nem csak egy válasz volt-e Hemsworth valami korábbi otrombaságára.

Megcsalás

A kapcsolatukban a törést egy olyan dolog okozta, amiről szinte alig találni bármit az interneten. Hemsworth állítólag idén márciusban megcsalta az énekesnőt a Mad Men egyik sztárjával, January Jonesszal, de erről a sztoritól csak néhány pletyka kering, semmiféle közös kép nem támasztja alá azt például, hogy Hemsworth és Jones mondjuk viszonyt folytattak volna egymással, vagy ilyesmi. De a párt ismerő források ehhez az időponthoz kötik Cyrus és a vőlegénye kapcsolatának a megromlását.

Gyűrűlevétel

A szakítás előtt jó néhány hónappal Cyrus levette a jegygyűrűjét. A twitteres követői neki is estek, hogy akkor ez most minek a jele, Cyrus viszont ügyesen elsimította az ügyet, senki sem foglalkozott vele különösebben többé, hogy akkor most mi van. Viszont mivel nagyjából egyidőben történt a dolog azzal, hogy elterjedt a megcsalásos pletyka sokan egyértelműnek vették, hogy ez már a kapcsolat végét jelzi.

Erről énekel

Nem sokkal a szakítás előtt jelent meg Cyrus legújabb száma, a Wrecking ball, ami azért emlékezetes, mert az énekesnő tök meztelen a klipjében. Ezrét kicsit elsikkad, hogy miről énekel, pedig egy rossz kapcsolatról szól az egész szám, ami meggyötri a költői ént, és szabadulni szeretne. Mivel alig egy héttel a szakítás előtt jelent meg a dal, nem olyan nehéz belegondolni a dologba, hogy ezesetben a költői én maga Miley Cyrus volt, a dal pedig a Hemsworthszel folytatott kapcsolatának az összegzése és lezárása egyben. Öröm az ürömben, hogy Cyrus ezzel a számával elég nagyot robbantott, már most több mint 110 milliós a nézettsége Youtube-on, és még igazán nem is futott be.