horoszkóp

Most kibérelheti Vilmos hercegék egykori házát

2013.09.17. 10:02
Mivel Vilmos herceg a légierő walesi bázisán dolgozott, ezért egy walesi szigeten, Anglesey-n töltöttek Katalin hercegnével a házassága első évét egy csodás kilátással bíró házban. A hercegi pár viszont Londonba költözik, ezért az egykori házuk újra kiadó. Ha ott akar élni, ahol egykoron Vilmosék, akkor havi akár 300 ezer forintból ezt meg is teheti. Ráadásul könnyen lehet, hogy rendszeresen találkozik majd a hercegi párral, mert vilmoséknak annyira tetszett a ház, hogy állítólag a különféle ünnepek idején szeretnének majd ide visszavonulni.

Gyereke születése után Vilmos herceg úgy döntött, nem folytatja teljes állásban a munkát a légierőnél, Londonba költözik a Kensington palotában a felesége, Katalin hercegné, és a gyerekük, György mellé, ezért már nincs szüksége arra a házra, amit eddig Walesben bérelt – írja a Daily Mail.

Vilmos a légierő walesi bázisán dolgozott, ezért Anglesey szigetén bérelt egy négy hálószobás, saját stranddal rendelkező házat, ami a közeli Snowdonia nemzeti parkra néz.

A hercegi pár havi 750 fontért bérelte a házat, nagyjából 270 ezer forintért. Azt nem tudni, hogy az új bérlő mennyiért bérelheti majd, de a Daily Mail szerint könnyen lehet, hogy a korábbi híres bérlők miatt felmegy majd az ingatlan bérleti díja.

Biztonsági okokból eddig tilos volt nyilvánosságra hozni, hogy hol a ház, vagy hogy hány szobája van és hasonlók. A ház pontos elhelyezkedése még mindig nem nyilvános, de az épületről már szerencsére lehet tudni néhány dolgot.

Ezen a birtokon található a ház
Ezen a birtokon található a ház
Fotó: Bryn Roberts / Wikipedia

A ház elrendezése a leírás alapján elég jó. Az alsó szinten van egy nappali, kandallóval, egy étkező, egy konyha, egy kamra és egy gardrób. Az emeleten vannak a hálószobák, négy darab, két fürdőszoba, az egyikben zuhanyzó, a másikban kád van.

Katalin hercegné és Vilmos herceg három éven keresztül bérelték ezt a házat, a leendő trónörökös születése után hozzájuk költözött Vilmos anyósa, aki segít Katalinnak a gyereknevelésben.

A ház Sir George Meyrick tulajdonában áll, aki egyrészt Wales egyik leggazdagabb embere, másrészt a földet, amin a ház is található még VII. Henriktől kapta Sir Meyrick családja.

Vilmosék annyira szerették ezt a házat és a környéket, hogy azt szeretnék, ha olyan venné ki a házat, akit nem zavar, ha a hercegi pár a házban vendégeskedne a különféle nemzeti ünnepek idején.