Christina Aguilera Jay Leno műsorában járt, hogy az amerikai The Voice ötödik évadát népszerűsítse, de sokkal inkább népszerűsítette megát. Lefogyva, hatalmas dekoltázzsal beszélt arról, hogy szexibbnek érzi magát, mint valaha.

“Harminckét éves vagyok, és szexibbnek érzem magam, mint valaha” – nyilatkozta Christina Aguilera Jay Lenónak a kedd esti műsorában. Az énekesnő a nyár közepére fogyott le drasztikusan, nagyjából a felére annak, amilyen néhány hónappal korábban volt.

A tévéműsorba azért ment, hogy az amerikai The Voice ötödik évadát reklámozza, amiben ő az egyik zsűritag, de sokkal inkább volt szó arról, hogy mennyire jól néz ki.

Mondjuk eléggé meghatározta a témát az, hogy meglehetősen nagy dekoltázzsal és egy meglehetősen szűk fekete ruhában érkezett a felvételre. Az énekesnő a Maxim októberi címlaplánya, erről is beszélgettek egy kicsit. Egészen pontosan arról, hogy a lapnak azt nyilatkozta, egy hely van, ahol nem neki kell irányítani, az a hálószoba.

"Nagy rendszerező vagyok. Mindennek a helyén kell lennie, mindennek valamilyen indokkal kell történnie... De azt hiszem, minden nőnek szüksége van arra, hogy ellazuljon, és hagyja, hogy kényeztessék a hálószobában. Ez az a hely, ahol elengedem magam. Művész vagyok, és elég szexuális módon fejezem ki magam – függetlenül attól, hogy mennyire változom meg az évek alatt -, ez egy olyan dolog, ami természetes nekem” – fejtette ki Leno műsorában.

A rövid beszélgetés alatt arról is szó volt, hogy Aguilera nemrég költözött új házba a családjával, és hogy Shakira szomszédja lett, de még nem barátkoztak össze, mert hivatalosan nem ismerik egymást, de ami késik, nem múlik.