Lefogyott a Fald fel Amerikát zabagépe

2013.09.24. 16:02
Adam Richman majdnem harminc kilót fogyott. Az amerikai műsorvezető viszolygott egykori túlsúlyos önmagától és depressziós lett. Azóta viszont látszólag minden rendben vele.

Minden néző megkönnyebbülten sóhajthatott fel, amikor a Fald fel Amerikát című sorozat házigazdája, Adam Richman 2012 elején visszavonult. Ugyanis hiába volt elképesztően érdekes és szórakoztató, hogy az amerikaiak mivel és mekkora adagokkal tömik magukat, azért valahol jogosan lehetett aggódni Richmanért, hogy meg ne álljon a szíve. (Ha nem nézték: a műsorvezető ugyanis minden epizód végén ellátogatott egy gyorskajáldába, hogy megmérkőzzön az adott hely legnagyobb és leglaktatóbb ételével, amiről rendszerint elmondták, hogy csak 5-10 ember tudta eddig felfalni. Richman aztán majdnem minden étellel végzett, az egyszerű tévéző pedig csak kikerekedett szemekkel bámulhatta, hogyan nem lesz utána állati rosszul.)

A Fald fel Amerikát után aztán új műsorokat kapott, és valószínűleg ennek is köszönhetően idén közel harminc kilót fogyott. „Az emberek mindig arra számítanak tőlem, hogy a legnagyobb adag ételt fogom választani, és király ilyenkor nemet mondani" – magyarázta a tévés a People magazinnak. „Nem emberi porszívó vagyok."

A Huffington Post szerint egészségügyi gondok is közrejátszottak abban, hogy Richman feladja a műsort, de ő a Twitterén ezt tagadta. Azt viszont nem, hogy megijesztette a régi epizódokban látott önmaga. „Nem volt valami hízelgő viszontlátni magam, depressziós lettem tőle" - mondta. A fogyást egyébként a liszt és a tejtermékek kihagyásával és több edzéssel sikerült elérnie.

Adam Richman
Adam Richman

Az állandó egészségtelen zabálással kapcsolatban korábban is voltak már pletykák, állítólag ugyanis Richman gyengélkedése miatt kellett három év után megváltoztatni a műsor címét és formátumát. Akkor ugyanis a Man vs Food címet kiegészítették Man vs Food Nationre, és már nem Richman mérette meg magát a műsor végén, hanem bárki, akit egy-egy beküldött videó alapján alkalmasnak találtak rá.

Így is elég sokat sikerült egyébként kihozni a műsorból, volt olyan leszerelt katona például, aki azzal akart bizonyítani a fiának, hogy rendesen be tudott zabálni a helyi étteremben, és ezzel fel is tudott kerülni a helyi dicsőségfalra. A kommentelők egyébként odavannak az új, vékonyabb Adam Richmanért.