Jude Law eddig kifejezetten vékony, kopaszodó sármőr volt, új filmjében, a Dom Haminwayben viszont igazi, robosztus, bunkó bűnözőt alakít. A színész haját kicsit kipótolták a szerep kedvéért, és már az első trailerben tök pucérra vetköztették.

Mostanában kezdik bemutatni Jude Law új filmjét, a Dom Hemingway című, bűnözős filmet. Szeptember elején már láthatták páran a torontói filmfesztiválon, a briteknél novemberben mutatják be, az USA-ban viszont csak jövő áprilisban.

A rendező Richard Shepard, akinek a legismertebb filmje a Matador, a sztori pedig egy börtönből frissen szabadult bűnözőről szól, aki természetesen szinte azonnal bajba kerül újra. Ha nem így lenne, film sem lenne, de majd nézzék meg a moziban. Stílusra kicsit a Guy Ritchie-filmekre emlékeztet az egész a trailere alapján.

Ami a mi szempontunkból sokkal lényegesebb, hogy Jude Law egyáltalán nem a megszokott, filigrán sármőrt hozza a filmben, hanem egy igazi tőröl metszett bunkót.

Ehhez két dolgot kellett alapvetően megváltoztatni a színész kinézetén. Az egyik, hogy a most már erősen kopaszodó Law kapott némi pluszhajat a figurájához, bár szerintünk Dom Hamingwaynek a kopaszság is jól állna.

Bejön?

A másik, hogy Lawra a szerep miatt rápakoltak jó néhány pluszkilót. Egy részét természetesen izomban, de igazából nem kigyúrta, hanem felhízlalta magát, hogy jobban hasonlítson egy robosztus, bunkó bűnözőre.

Szerintünk Law elképesztően macsó lett ezzel az új fizimiskával, de mit gondol róla ön? A torontói filmfesztiválra sajnos már megborotválkozott, visszafogyni még nem kezdett meg, legalábbis van még némi hasa.