El nem nevezett gyereke skorpiónak születik, ami őt boldoggá teszi. Rágyúrnak a karmikus szülésidőpontra, csak legyen elég határozott az ügyben a végleges szót kimondó főhoroszkópus.

Lenyűgözve figyeltük a szerda reggeli Mokkában, ahogy Berki Beöltözős Krisztián, és menyasszonya, Hódi Pamela arról beszélgettek, milyen lesz majd a születendő leányukkal együtt élni, és milyen most. Nem is ez volt az érdekes, hanem a momentán testépítéssel foglalkozó férficeleb okfejtése arról, miért fontos neki, hogy november 8-án szülessen meg a gyerek.

„Az, hogy skorpió lesz, az nekem nagyon jó. Én rák jegyben születtem, úgyhogy valószínű, hogy jó kapcsolatom lesz a kislányunnkal." Értik, nem azért lesz jó a kapcsolatuk, mert mondjuk foglalkozik a gyerekkel, hanem mert ők ketten skorpió és rák. Aztán folytatta: „a nyolcas meg csak egy ilyen kedvenc számom, nyolcas a karmám, és örülnék neki, ha a kislányom nyolcadikán születik".

Nézzék meg az izgalmas beszélgetést alant (körülbelül a kilencedik perc ötvenedik másodpercénél kezdődik az idézett részlet), és ámuljanak, hogy ezt mindenki kibírta ordítvaröhögés nélkül.

Persze ha egy kicsit figyelmesebbek lennénk, számíthattunk volna a kabaréra, ugyanis még a születendő nevét is horoszkópus szakértő fogja kiválasztani. A fenti interjú alapján a csecsemő nem Zselyke, vagy Norina lesz, de azért már készülnek listával. Merthogy: „kértem Pamelát, hogy írjuk össze a lehetséges neveket, amiket elviszek egy szakemberhez, és az ő útmutatásai alapján választjuk ki a legmegfelelőbbet. Valószínűleg Skorpió jegyű lesz, és ha már ilyen erős lesz a csillagjegye, akkor a neve is legyen az, nehogy később személyiségproblémái legyenek". Nehogy.