A következő két évben szinte hetente elkaphatjuk Britney Spearst Las Vegasban, mivel 100 koncertre szóló szerződést kötött egy helyi kaszinóval. A gond csak az, hogy ez még nem jelenti azt, hogy hallhatjuk is énekelni.

Egyáltalán nem olyan biztos, hogy el fog ájulni a világ Britney Spears Las Vegas-i fellépéseitől: bár természetesen soha nem látott minőségű fellépéseket ígérnek, a New York Daily névtelen forrása szerint Spears mind a 100 ottani fellépését végig fogja tátogni a következő két évben. Az énekesnő még múlt héten jelentette be, Frank Sinatra és Elvis Presley után ő is átteszi kicsit a székhelyét Las Vegasba, és a következő két évben 50-50 fellépést ad a Planet Hollywood kaszinóban.

“Britney nem énekel élőben, azért kap ennyi pénzt, hogy tátogjon. A rajongói sem okosabbak, de nem történhet meg, hogy egy hamis produkcióért fogadja el a pénzüket” – monda a forrás. Tényleg sok pénzről van szó, a források szerint fellépésenként úgy 310 ezer dollárt, azaz 68 millió forintot vág zsebre. A 31 éves énekesnőnek nem ez az első playback-gyanúja, 2009-ben egy ausztráliai fellépéséről több rajongó is kiviharzott visszakövetelve a jegye árát, mert szerintük annyira átlátszó volt a tátogás, de azok a pletykák is makacsul tartják magukat, hogy igazából a stúdióban sem Britney Spears énekli fel a dalokat.

Az biztos, hogy Spears minden fellépésén a legnagyobb slágereit adja elő, de persze ügyelve arra, hogy frissítse a szettet a hamarosan megjelenő új lemezének dalaival is. Ha valakit nem zavar, hogy szinte biztosan nem valódi éneklést, hanem egy profi showműsort lát, annak mélyen a zsebébe kell nyúlni azon túl is, hogy Las Vegas messze van, és ha már ott van, akkor elkaszinózik egy csomó pénzt: a legolcsóbb jegy 59 dollárba, azaz úgy 13000 forintba kerül a kaszinós haknira, de ha minden extrát akarunk, akkor 179 dollárt, tehát 40000 forintot kell előteremteni a 21 dalos, másfél órás fellépésért cserébe.