Liptai Claudia, Varga Edit, Acél Anna, Erős Antónia, Hegyi Barbara és Endrei Judit azok, akiknek a hangja annyira kellemes, hogy nincs ember, aki azokat hallva ne figyelne oda. Mondhatnánk, hogy ez a jó bemondónő és műsorvezetőnő legfőbb feltétele, de bőven vannak olyanok, akiknek a hangja mély, karakteres, de mégsem kellemes azt hallgatni.

A híradós jócsajok után szavazzon minden idők legkellemesebb hangú tévés nőire! Némelyik tévés személyiség annyira jól tud bánni a beszédhangjával, ahogy az egy magyar popsztárnak sem megy, sőt, néhányan tényleg csak álmodozhatnak erről. Karakteres, de nagyon kellemes hangú bemondónőket tudhat magáénak a mindenkori királyi tévé, olyanokat, mint Endrei Judit vagy Kudlik Júlia. De a színésznők, szinkronszínésznők és műsorvezetőnők sem panaszkodhatnak – ki ne ismerné fel Hegyi Barbara rekedtes, szexi hangját? Ha kihagytunk valakit a felsorolásból, írjon a velvet@index.inda.hu e-mail címre.

Varga Edit híradós

A híradós a Magyar Televízióban kezdte a pályafutását 2003-ban, egy évvel később az esti Híradó vezetője lett. 2006-ban átigazolt a Duna Televízióhoz, 2011-től pedig újra az M1 képernyőjén látható, miután a szülés után visszatért. Két fia van.

Kudlik Júlia a valaha volt legfoglalkoztatottabb bemondónő lehet

Kudlik Júliát feltételezhetően senkinek sem kell bemutatni, mindenesként kezdett dolgozni a Magyar Televíziónál, 1964-ben szerepelt először a tévében. 1965-ben bízták meg a Delta című tudományos híradó vezetésével.

Acél Anna így mondta be az MTV székház ostromát

Acél Anna tévés karrierje 1992-ben kezdődött a Nap-keltében, 1994-től hírolvasóként és hírszerkesztőként lehetett látni a Magyar Televízióban. 2002-ben száműzték a képernyőről, majd egy év után mégis visszavették. A 168 órának adott interjújában azt mondta, mindenkinek kihallatszik a hangjából a személyisége.

Endrei Juditnak volt összefogott haja is, nemcsak kleopátra

1976-1998 között volt bemondó, többek közt az Ablak, a TV-Híradó, a homokóra, a Leporelló című műsorokban is lehetett látni. 1998 óta szabadúszóként dolgozik, többek közt a szentendrei kulturális élet szervezője. Idén ősszel van a tizenötödik évfordulója annak, hogy Endrei Judit 22 év szinte szünet nélküli tévézés után hirtelen otthagyta a képernyőzést. 2003-ban saját könyvkiadót alapított, jelenleg vállalkozásaival foglalkozik, illetve könyveket ír. A szolnoki születésű egykori tévésnek két lánya van férjétől, Sütő Péter újságírótól. Idén töltötte a hatvanat.

Hegyi Barbara a Született feleségekből Susan Mayer hangját adta (Teri Hatcher)

Hegyi Barbara hangját 2009-től hallhatták a budapesten utazók, a különböző járművek utastájékoztatói ugyanis az ő hangján szólaltak meg. A színésznő 1989-ben végezte el a Színház- és Filmművészeti Főiskolát, ani után előbb a József Attila Színház, majd a Vígszínház tagja lett, szinkronszínészként és színésznőként is ismert. A Dallasban April magyar hangja volt, és szerepelt az Angyalbőrben című sorozatban is. Sztevanovity Zorán felesége.

Liptai Claudia szinkronszínészként is foglalkoztatott

Mielőtt színésznő lett, számítógépes tenyérjóslással foglalkozott, aztán 1997-ben elvégezte a Színház- és Filmművészeti Főiskolát. 1993-tól filmekben szerepelt, 1999-ig pedig a Szomszédokban játszott, összesen 34 epizódbantűnt fel. 1998-tól az RTL Klub Csííz című műsorában, 1999-ben a TV2 Pasik! című műsorában lehetett látni, de igazán nagy ismertségre saját műsorával, a 2001-ben induló Claudia Show-val tett szert.

Erős Antónia hangja fejben is megvan mindenkinek, ugye?

A lassan 43 éves, szigetvári születésű Erős Antónia 1998 óta munkatársa az RTL Klubnak, ahol többször is megválasztották a legnépszerűbb műsorvezetőnek. A híradós egy négyéves kislány és egy ugyanennyi idős kisfiú édesanyja.

Nem állítjuk, hogy könnyű dolga lesz a szavazással, miután meghallgatta a hét magyar tévés nő hangját, de most mégis próbáljon meg választani. Tehát, melyiküknek van a legkellemesebb beszédhangja?

Ki a legkellemesebb beszédhangú magyar tévés nő?