Csak lehet, hogy önök már nem emlékeznek rá, vagy akkor még meg sem születtek. Az énekesnő huszonhatodik lemeze hamarosan megjelenik, addig is nézzék meg, mennyire jól nézett ki régen. 48 éve énekel.

Olvasóink nagy része jó eséllyel nem emlékszik rá, de Cher (született: Cherilyn Sarkisian, 1946. május 20.) nem volt ám mindig botoxszal vasalgatott arcú, Las Vegasban haknizó mámi. A most huszonhatodik lemezét megjelentető énekesnő 1965 óta zenél, ami egyrészt azt jelenti, hogy a karrierje negyvennyolc éves lett, másrészt, hogy emiatt rengetegszer fotózták.

Tehát ha ön annyira fiatal, hogy nem emlékezhet ilyesmire, örömmel tudatjuk, hogy Cher eszelősen jó csaj volt, ráadásul ezt folyamatosan dokumentálták a fotósok. Összegyűjtöttük azokat a képeket, amelyek ma is megállnák a helyüket bármilyen hipszterfórumon, hogy csodálkozhasson egy kicsit, mennyire jól nézett ki a most 67 éves énekesnő – akinek a remek plasztikai sebészekkel és photoshoppal kombinált génjei elég jól tartják magukat ma is. Tök jó, hogy nem műttette magát felismerhetetlenné, na.

Egyébként, ha a lemezre kíváncsiak, egyelőre csak annyit mondhatunk róla, hogy a Closer to the Truth (Az igazsághoz közelebb) a címe, és a New York Daily News például azt írta róla, hogy zeneileg nem rossz, de semmi különös. Viszont az énekesnő hangja állítólag még mindig elég jó. 2014-ben világkörüli turnéra is indul vele. Íme, az első dal róla.