Vannak színészek, akiket annyira sikerült azonosítani egy-egy karakterrel, hogy képtelenek vagyunk felfogni, hogy már rég nem fiatalok és sármosak, hanem elhízottak, ráncosak, vagy úgy néznek ki, mint a saját nagyapjuk. Az alábbiakban hat ilyen férfi színészt láthat.

Matt LeBlanc

Matt LeBlancról az emberek 98 százalékának valószínűleg a Jóbarátok Joey-ja ugrik be először, és emiatt hajlamosak vagyunk azt képzelni, hogy a színész még mindig egy harminchoz közeli, barna hajú, szívtiprónak beállított valaki. Pedig LeBlanc már 46 éves, igencsak ősz és ráncos, amit a nemrég megrendezett 65. Emmy díjátadón közelről is megmutatott.

Val Kilmer

Ha meghallja Val Kilmer nevét, midnen bizonnyal önnek is az jut eszébe, hogy ő volt a Mindörökké Batman sármosnak beállított Bruce Wayne-je, vagy ő volt Az angyal főszereplője, esetleg az Első látásra című film vak szépfiúja. Pedig Val Kilmer már régóta nincs abban az állapotban, hogy ezekhez hasonló szerepeket kapjon, ugyanis 53 éves korára egy elképesztően ronda ember lett, aki még meg is hízott.

Eric Roberts

Eric Roberts Hollywood állandó ügyeletes gonosza, aki vagy maffiafőnököt alakít, aki felbéreli Jokert, hogy megölesse Batmant, vagy gyilkost játszik egy Helszínelők epizódban, esetleg egy szökött fegyencet. Annak ellenére, hogy Robertsnek csupán egy Oscar jelölése és három Golden Globe jelölése volt, talán ő az egyik legfoglalkoztatottabb színész Hollywoodban, mivel jelenleg 61 filmje van készülőben az IMDB szerint. Julia Roberts fivére egyébként mostanában úgy néz ki, mint egy kedves őszhajú nénike, akiről nehezen képzeljük el, hogy valaha is eljátszotta egy szuperhős ellenségét.

Matthew Perry

Matthew Perry Eric Robertshez hasonlóan is inkább egy kövér nénire hasonlít, és ez közel sem jelenti azt, hogy Perry előnyére változott. A Jóbarátok Chandlerje már közel sem az a sármosnak ugyan nem mondható, de átlagos pasinak kinéző valaki, mint aki volt, ugyanis Val Kilmerhez hasonlóan sikerült rettenesen elhíznia, és elhanyagolnia magát.

Patrick Duffy

Patrick Duffy valószínűleg halála után sem tudja már levetkőzni magáról a moncsicsi-hajú Bobby Ewing szerepét, de ez nem véletlen, hisz a színésznek kevés említésre méltó alakítása volt azóta. Éppen ezért lehet az, hogy Duffy 64 éves kora ellenére is úgy él az emberek többségének fejében, mint egy harmincas-negyvenes, fekete hajú férfi.

Richard Gere

Bár Richard Gere már a Micsoda nő idején is igencsak őszhajú volt, valamiért megmaradt olyannak az emberek fejében, és senkinek sem jut eszébe a színész külsejét egy vékonyabb télapóhoz hasonlítani. Pedig van egy rossz hírünk, Gere-ről már tényleg csak egy piros kabát hiányzik, hogy játszhasson valami cukiskodó karácsonyi filmben.