A 18 éves Ashley Hornnak és Lindsay Lohannek ugyanaz az apja, viszont még soha nem találkoztak, mert a színésznő nem hajlandó féltestvérével foglalkozni. Horn ennek ellenére teljesen le szeretné másolni Lindsay Lohan külsejét, hogy dögösebb legyen nála, és hogy ezzel fusson be Hollywoodban.

Majdnem egy évvel ezelőtt derült ki, hogy Lindsay Lohannek van egy féltestvére, ugyanis apja, Michael Lohan a házassága alatt félrelépett, ebből pedig megszületett Ashley Horn, aki most 18 éves. Mikor kiderült, hogy a híres színésznő a féltestvére, Horn mindenképpen fel szerette volna venni vele a kapcsolatot, ám Lohan egyértelműen elzárkózott a találkozástól. Annak ellenére, hogy Horn emiatt akkoriban szemeteknek nevezte Lohanékat, most azt találta ki, szétműtteti magát, hogy minél jobban hasonlítson Lindsay Lohanre – írja a Daily Mail.

Úgy tudni, hogy eddig már 25 ezer dollárt, vagyis több mint 5 millió forintot költött plasztikai műtétekre csak azért, hogy úgy nézzen ki, mint híres féltestvére. "Volt egy orrműtétem, egy kicsit finomítottak az arcomon és az állkapcsomon, az államba egy kevés zsírt injekcióztak, mint ahogy az orcám felső részébe is. A célom az, hogy úgy nézzek ki, mint Lindsay régen, mikor még 18-19 éves volt" – mondta Horn az In Touch magazinnak.

Ön szerint haosnlít Lohanre?

Horn természetesen azért vetette magát alá a műtéteknek, hogy ezzel beindítsa karrierjét Hollywoodban, ő maga pedig elégedett az eredménnyel, ugyanis szerinte mostmár Lohannél is dögösebben néz ki. Hozzátette azt is, hogy szerinte fontos mindenkinek tudnia, hogy másban egyáltalán nem hasonlít Lohanre, ő ugyanis nem a Lohan családban nőtt fel, nem iszik, nem drogozik és nem bulizik, mert ő egy felelősségteljes ember. Ashley Horn új külsejéről az apa, Michael Lohan csak annyit mondott, hogy undorító, és teljesen beteg dolog ilyesmit tenni. Az In Touch magazin számára fotó is készült a lány új külsejéről, ami szerintünk sötétben hunyorítva sem hasonlít Lohan külsejére, de ha érdekli a kép, kattintson a fenti fotóra!