A SuperTV2 tökéletes érzékkel válogatta ki erre a hétre a Hal a tortánban szereplő celebeket, akik már az első adásban hülyét csináltak magukból önként és dalolva. Vajna (Palácsik) Tímea a hétfői adásban például úgy tűnt, mintha rámozdult volna Schobertre, mert kényszeresen próbálta magát Rubint Rékához, Schobertet meg a fiatal Andy Vajnához hasonlítani, a keddi adásban ezek után pedig Szijjártó Péterrel fociztak a szereplők. De ezeknél sokkal jobbak voltak azok a mondatok, amiket leginkább Schobert és néha azért a többiek is gondolkodás nélkül kiejtettek a szájukon. Szó szerinti idézetek következnek.

Schobert Norbert: "Tudod miért fontos sütnöd? Nem azért, mert este ennél, meg jön a férj haza, meg mert funkcionális dolog, hanem azért fontos főznöd, mert ezzel nem is gondolja az ember, de érzelmeket tudsz átadni. Tehát ez nem igaz, hogy a férfiakat a hasuknál fogva lehet megfogni, mert neki eggyel lejjebb... de ez sem igaz, mert egy év után már semmi nem érdekes... A dolog arról szól, hogy benne van a gondolat, hogy te valamit csinálsz neki, és ezt megeszi, és a te érzelmeid azok tárgyiasulnak akár egy sült csirkében."

Schobert Norbert: "Nekem van olyan, képzeld el, hogy valahol megkínálnak egy kacsazsíros kenyérrel, töpörtyűvel, és elkezd folyni a könnyem. Eszembe jut gyerekkoromból egy emlék."

Schobert Vajnánénak: "Neked ilyen vidéki beled van, nem?"

Schobert Vajnánéról: "Úgy megéreztem azt a rezdüléseiből, hogy ő szereti az igazi, jó házias kajákat, és ebből jöttem rá, hogy ő vidéki belű lány, mint a Réka, és én ezt megérzem egy nőn, hogy nem egy finnyás budai maca."

Vajnáné: "Én nem szeretem egyébként ezeket a kis pici kutyákat, akik mindig ott vannak, és ott ugrálnak meg nyalakodnak. Azt be kell tanítani, hogy ne nyalakodjon bele semmibe."

Schobert: "Az ízek, a főzés, a konyha, gasztronómia az emberekbe olyan mélyreható emléknyomokat hagy, ami mellé nagyon sok érzelem tud társulni."

Pirner Alma: "Nagyon szeretem a csillogós, króm dolgokat, a tükörmozaikot, meg ilyesmit, úgyhogy ezekkel van díszítve tulajdonképpen az egész lakás, és ezáltal egy kicsit ilyen elegánsabb fílinget adva az egésznek, ami szerintem nem annyira szokványos, éppen ezért választottam a lakás enteriőrjéhez illő terítéket tulajdonképpen."

Vajnáné Pirnerről: "Művésznőnek néz ki."

Talán Attila: "István tökjól feloldódott, tökjó volt látni, hogy hogy hogy amúgy mindenki így a társaságban így öööö tökhamar úgy elkezdett feloldódni."

Talán Attila: "Nem mondanám, hogy meglepődtem azon, hogy Alma vegetariánus. Ez olyan olyan... nős dolog, vagy nem? Hogy sokan vegetariánusok."

Szebeni István: "Nyilván ha olyan dolgokat találunk, amiket azonnal magadra aggatsz, mert nyilván hülyét csinálni magadból a legkönnyebb, és ez szerintem sikerült is."

Pirner elkezdett vetkőzni, erre Schobert előkapta a telefonját, és mint egy egyszeri erotikakiállítás látogató, azonnal fotózni kezdett.: "Figyelj figyelj figyelj figyelj várjá várjá"

Talán Attila Szebeniről: "Én azt nem gondolnám, hogy a levesbe nem tesz sót, mert az káros a szervezetre."

Szebeni: "A só a legegészségtelenebb étel."

Schobert Vajnánénak: "Találkoztál ott az esküvőn izékkel? Sztárokkal?"

Schobert a feleségéről, Rubint Rékáról: "Vett ilyen piros domina cipőt, meg piros, szegecsekkel kivert bikinit, és kijött a fürdőből ebben... hallod nálam úgy fél hat lett, úgy megijedtem."

Vajnáné: "Nagyon vicces volt, mert egymás után mostunk kezet."

Schobert Szebeninek: "Tudtad, hogy a timi közgazdsz? Na ennyit a bulvármédiáról"

Vajnáné: "Amerikában ha kimész az utcára, ott minden idős ember mellett egy fiatalabb nő van. Ott az a gáz, ha egy nő idős."

Schobert Szijjártó Péternek: "Én már rájöttem, hogy miért szeretsz itt focizni... balról senki nem támad, csak jobbról jönnek."