Egyre több híres nő spórol a ruhával a mellei környékén, aminek mi nagyon örülünk. Kim Kardashian a szokásosat hozza, de Miranda Kerr, Jenny McCarthy és Tatár Csilla is engedett már jó rálátást a dolgokra.

Az a gyanúnk, hogy mostanában nem lehet elég jót nyilatkozni ahhoz, hogy egy celeb felhívja magára a figyelmét. Lehet itt próbálkozni, de 2013-ra már szinte mindent hallottunk, amit hallani lehetett. Na de mit csináljon egy nő, ha az akarja, hogy tudjanak róla? Hát természetesen felvesz egy olyan ruhát, amiből mindene kilátszik. Néhányan a mindent tényleg szó szerint veszik, Miley Cyrusnak és Rihannának valószínűleg soha nem lehet már megmagyarázni, hogy mi a különbség a diszkrét erotika és a hardcore pornó között, mások viszont még érzik a lényeget.

Az idei slágerek a szinte hasig kivágott ruhák, amik az utóbbi időben teljesen ellepték a nemzetközi rendezvényeket, de még a hazai celebvilág unalmas hétköznapjait is feldobták már pár hasonló darabbal. Persze Kim Kardashiantől nem meglepő, hogy beletolja legendás melleit a kamerák arcába, de a napokban Miranda Kerr és Cara Delevigne is összehozott egy aligruhát Párizsban. Csak hogy érezzük, hogy végre mi is felvettük a versenyt, elárulnánk, hogy Tatár Csilla a Szépségkirálynő levezénylésére választott sokat mutató ruhát, Szabó Zsófi pedig még nekünk is címezte a produkciót.