Woody Allen fia, Ronan Farrow a napokban megint bekerült a hírekbe, mert kiderült, hogy talán nem is a híres rendező az apja. A 25 éves Ronan Farrow-ról nem sokat tudni, de amit lehet az csak azt támasztja alá, hogy mennyire menő.

Who's Your Daddy?

Ronan Farrow 25 éves, elvileg Mia Farrow és Woody Allen kapcsolatából született egyetlen gyerek. De Mia Farrow nemrég azt nyilatkozta a Vanity Fairnek, hogy könnyen lehet, hogy nem a híres rendező a gyerek apja. Hanem Frank Sinatra, akivel Farrow a 60-as évek második felében élt egy pár évig házasságban, de azt mondja, sosem szakadtak el egymástól igazán. Olyannyira nem, hogy könnyen lehet, hogy az 1987-ben 71 éves Sinatra a gyerek apja. Ezt egyelőre senki sem erősítette meg, de bármelyik elég menő apának számít. “Figyeljetek, bármelyikünk lehetne Frank Sinatra gyereke” – reagált a hírekre viszont a leginkább érintett, Ronan Farrow.

Nem érdekli a családja

Már az előző pontból is látszik, hogy Ronan Farrow nem a megszokott, nyugodt családi körülmények között nőtt fel. Különösen azután nem, hogy az apja (most az egyelőre hivatalos apáról, Woody Allenről beszélünk) összejött az egyik nevelt lányával Soon-Yi Previnnel, így a saját apja egyben a sógorává vált. Tavaly nyáron nem felejtette el emlékeztetni erre az apját.

Érdekli viszont a politika

Viszonylag kevés színészgyerekből lesz politikus, a karrierív általában úgy szokott kinézni, hogy valaki egy idő után annyira híres színész/zenész lesz, hogy úgy dönt, kipróbálja magát a politikában. Farrow-nál ez nem így történt. Sosem akart a szülei nyomdokaiba lépni, viszont mindig is politikusnak készült. Az Obama-kormányzatban dolgozott a külügyben, nagyon jóban van Hilary Clintonnal, az Arab tavasz idején az amerikai külügyminisztérium ifjúsági ügyekkel foglalkozó irodájának különleges tanácsadója volt.

15 évesen végezte el a Bard College-t

Önmagában nem mond sokat, de ha elmondjuk, hogy a Bard College egy 1860-ban alapított rettentő menő magániskola, ahova érettségi után szoktak menni a gyerekek, az már úgy nagyjából képbe rakja a dolgokat. Szóval Ronan Farrow nemhogy bekerült ebbe az iskolába, de mire normális gyerekek középiskolába mennek, ő már el is végezte. Egyébként biológiát és filozófiát tanult, és ő a legfiatalabb, aki elvégezte ezt az iskolát. Nem túl meglepő módon aztán a Yale-en folytatta a tanulmányait, ahol jogot hallgatott. Nemrég pedig megkapta az oxfordi egyetem ösztöndíját.

Satchel Paige-ről és a nagyanyjáról kapta a nevét

Ronan Farrow két emberről kapta a nevét. Satchel Paige baseballjátékosról és az anyai nagyanyjáról, Maureen O'Sullivanről. Ez ugye egyáltalán nem jön össze azzal, hogy Ronan Farrow. A válasz egyszerű, Ronan Farrow-t eredetileg Satchel O'Sullivan Farrow-nak hívták. 2006-ban változtatta meg a nevét, legalábbis ekkor mondta Mia Farrow, hogy a fiát valójában Seamus Ronan Farrow-nak hívják. Aztán még egy kis csavarral Ronan Seamus Farrow-ra változtatták a nevét, mert a Seamust rosszul ejtené ki a legtöbb amerikai.

A legfontosabb fiatalok között van

A Forbes legfontosabb 30 évesnél fiatalabb személyeket gyűjtő listáján is szerepelt jog és politika kategóriában. Ezt azért elég kevesen mondhatják el magukról. Tavaly például rajta kívül 29-en. Egyébként az idei listára is felrakták. Sőt, az Esquire magazin készített egy retrospektív számot, amiben a születési évében őt választották meg a legbefolyásosabb embernek.

Azért elég laza

Annak ellenére, hogy egy csomó nagyon komoly dologgal foglalkozik, sőt szinte csak azokkal, azért néha előjön belőle, hogy egy nagyon híres 25 éves srác. Tavaly például elment Katy Perry bulijába, ahol a dress code ronda pulcsi volt. A buliban elég jól szórakozott Selena Gomezzel is.

Nagyon jól néz ki

A legfontosabbat eddig talán nem is említettük. Nagyon jól néz ki! Már természetesen, ha valaki bukik a szőke, kékszemű, sikeres Ken-babákra. A magánéletéről egyébként szinte semmit sem tudni. Nemrég volt egy pletyka, hogy a barátnője terhes, de ezt egyrészt senki sem erősítette meg, másrészt azt is pletykálják róla, hogy meleg.