Ha egy celebnek van humorérzéke, jól reagálja le azt, ami Nicole Scherzingerrel történt egy brit díjátadón. Az énekesnő háta mögött ugyanis pörgött a bolondéria, egymásra licitáltak a rajongók a hülye arccal való pózolásban. Nézze meg, milyen teljesítmények születtek!

Nem volt menekvése Nicole Scherzingernek, hétfő este végig kellett sétálnia a vörösszőnyegen Londonban. Az énekesnő a Pride of Britain nevű díjátadón vett részt, ami a britek nagy állami díjazós ünnepsége, erre még Károly herceg és a mindenkori kormányfő is el szokott menni. A sok celebritás pedig sok rajongót is idevonz a gálára, akik persze autogramot gyűjtenének.

Ebbe futott bele az elegáns plüss-szerű ruhában pompázó celeb is, aki gyanútlanul mosolygott vagy épp komolykodott a kameráknak. Eközben azonban fotóbombák (azaz photobombok) sorozata záporozott a háta mögött. Egyes rajongói alaposan megstírölték, mások csukott szemmel konstatálták jelenlétét, de pár lány arra is vetemedett, hogy megpróbálja megmarkolni Lewis Hamilton exének a hátsóját.

Scherzingernek mostanában jól fut a szekér, az ő bikinis testével reklámozzák az X-factor új évadát, és ugyan kibukott a szakítás után, mostmár jó passzban van újra. És ezt fotók armadájávaligyekszik bizonyítani.