Paris Hilton jobb dolga híján időről időre számokat is megjelentet, most például Lil Wayne-nel készített közösen egy számot, aminek Good Time a címe, és a részeg bulizásról szól. A számhoz készült klipben pedig Paris Hilton látható alapvetően, ahogy részegen bulizik különféle helyszíneken, de ha a klipről levakarjuk a mázt, akkor megkapjuk a lényegét: a különösen szexi edzésvideót.

Végre megjelent Paris Hilton új klipje a Good Time című Lil Wayne-nel közösen készült számához. A szám Paris Hilton-i mércével mérve egészen jól sikerült, valószínűleg csak azért nem lesz belőle nyári tölteléksláger, mert sikerült októberben kihozni. Míg Hiltonnak nem jelent gondot 12 hónapon keresztül verőfényes napsütésben lenni, a világ zenéjére nyitott része leginkább májustól szeptemberig szokott ilyen számokat hallgatni.

A részeges bulizásról szóló szám klipje hozza a kötelező ribancos és bulizós elemeket egyaránt, de van egy érdekessége. Ha leszedjük róla a mázt, akkor tulajdonképpen egy szexi edzésvideót készített Hilton. Mutatjuk is, hogy milyet.

Biciklizés fekve

Mielőtt elvégzi a gyakorlatokat, érdemes egy kicsit bemelegíteni, ez a rész sajnos nem fért bele a klipbe. Első gyakorlatunk nagyon jó a keringés felfrissítésére, valamint a visszértágulat kialakulásának megelőzésére. Feküdjünk a hátunkra, és fekve végezzünk bicikliző mozgást!

Guggolás

Azt mondják, a jól elvégzett guggolás – nem az, ahogyan Paris Hilton bemutatja – az egyik leghasznosabb tornagyakorlat, mert egyaránt megdolgoztatja az alsó izmokat, valamint a felsőtest izmait is, igaz ezeket kisebb mértékben. Itt talál egy videót a helyes guggolásról.

Csípőemelés

Ez a gyakorlat akkor igazán hatásos, ha az ember végez más fenékfeszesítő, hátsó combizmokat formáló gyakorlatokat is. Ezeket nagyon jól ki lehet egészíteni a csípőemeléssel, ahogy Paris Hilton is bemutatja. Haladók megpróbálhatják az egylábas csípőemelést is.

"Úszás"

Ahogy Paris Hilton bemutatja, úgy leginkább csak klipekben és erotikus flmekben szoktak úszni, de az úszás kétségkívül az egyik legjobb sport, ha arról van szó, hogy az ember minden izmát megdolgoztassa, átmozgassa.

Nyújtás

Ahogy az edzés elején nem szabad kihagyni a bemelegítést, úgy az edzés végén a nyújtást sem. Hogy ne írjunk teljesen hülyeségeket, fontos megemlíteni, hogy edzés elején, edzés közben érdemes az úgynevezett dinamikus nyújtási gyakorlatokat végezni, mint a kar-, térd-, lábkörzés és hasonlók, míg az edzés végén a klasszikus, statikus nyújtógakorlatokat, ezzel megakadályozhatjuk, hogy nagyon beálljanak az izmaink. Paris Hilton természetesen ebben a kérdésben is inkább a szexi, mint a praktikus irányába mozdult el.