Jó ideje figyeljük már, hogy az orosz, kínai, és más színes magazinok borítóján a címlapsztárokat eléggé helyi ízlésre formálják a retusőrök. Most össze is szedtünk néhány látványos példát - galériánkban megnézheti őket, és azt is, mihez képest torzították el az egyes celebarcokat!

A kínai és orosz címlapgyárosok a kedvenceink. Előbbiek csak kicsit átrajzolják vonalzóval az arcéleket, és összeszűkítik a szemeket, utóbbiak pedig midenkit kicsit buciképűbbre formálnak. Lehetőleg kerekded, csodálkozó szemekkel.

Összeállításunkból nem maradt ki Taylor Swift klasszikusnak mondható fotója, az Oops magazin (ez nem a slozipapír) címlapjáról, amelyen a saját, elhízott nagynénjének néz ki. De sokkal nagyobban megtekinthetik azt is, amikor a kurvásan pózoló Kim Kardashianre ráeresztik az örménytelenítő effektet – vagy nyújtva próbálják arabosítani az arcát.

(Ha pedig arra kíváncsiak, mennyire, miben, és miért térnek el, vagy hasonlítanak egymásra az egyes magazinok más-más országokban kiadott változatai, ez az ön cikke.) Legutóbbi, hasonló leletünket mellesleg képrejtvény formájában dolgoztuk fel, nézze meg itt!