A múltkor már kiderült, hogy Will Smith fia valószínűleg a világ leghülyébb gyereke, aki ezt tökéletesen álcázza azzal, hogy banális szövegeket posztol Twitterére, amit még Zimány Linda is megirigyelhetne. Jaden Smith pedig azóta sem állt le, és még mindig ontja magából a közhelyeket, most épp azért, mert megnézett egy dokumentumfilmet, ami nagy hatással volt rá.

Ha eddig nem követte Jaden Smith Twitterét, azonnal pótolja, mert Will Smith fia csodálatos gondolatokat oszt meg a világgal, ugyanis 15 éves korára tökéletesen megtanulta, hogy kell okosságnak tűnő közhelyekkel elkápráztatni az embereket. Most épp azért indult be a kis agya, mert megnézte a 2008-ban készült Élelmiszeripar Rt. (Food, Inc.) című dokumentumfilmet, ezért a napokban így csodálkozott rá a világra:

"Ma már 5 almát kell megenni ahhoz, hogy ugyanazt a tápanyagmennyiséget vigyük be, mint amennyi egy almában volt 1950-ben."

"Nincs többé tápanyag az ételeinkben, a talajban, vagy a vízben."

"Véget kell vetnünk annak, hogy a fiatalokat a múltról tanítsák, inkább arra kéne ösztönözni őket, hogy változtassanak a jövőn."

"Le kéne állnom a twitteléssel. Az emberiség tudatát magasabb szintre kéne emelni, mielőtt kinyilatkoztatom a fiatal filozófiámat."

"Mikor meghalok, akkor észreveszitek."

Az elképesztően bölcs Jaden Smithnek pedig szerencsére már a celebvilágban is akadnak rajongói: a kanadai rapper, Drake pólót is csináltatott, amit Jaden Smith aggódó tekintete díszít.