A színész úgy szakított egy lánnyal, hogy az ember még fel sem fogta, hogy összejöttek, és a lapok is alig foglalkoztak a kapcsolattal. Azonban DiCaprio nem vesztegette az idejét, máris megtalálta előző modell barátnője utódját, aki természetesen szintén egy gyönyörű szőke modell. Ilyen tempó mellett nem csodálkozunk, hogy úgy érezte, vissza kéne vonulnia.

A színészt soha nem lehetett dögös barátnő nélkül látni, mint amilyen például Bar Refaeli vagy Aferdita Dreshaj, nem esett meg vele, hogy simán csak lazított volna két kapcsolat között. Most sincs ez másképp, miután szakított Toni Garrnnal, aki nem mellesleg a  Victoria's Secret modellje. Kiderült ugyanis, hogy azóta összejött egy másik modellel, a huszonnégy éves Kat Torres-szel, aki egy párizsi modellügynökségnek dolgozik – írja a Daily Mail. "Cannes-ban találkoztam Leóval, ugyanabban a házban laktunk a fesztivál alatt" – nyilatkozta Torres az Extra című brazil lapnak.

A fotósoknak állítólag sikerült is elcsípniük őket Cannes-ban, ahogy együtt sétálnak a biztonsági emberek gyűrűjében. Ez egy kicsit elvileg meg is lepte a modellt, aki úgy tűnik, huszonnégy éves kora ellenére nem valami járatos ebben a világban. "Tényleg nem tudom, hogyan kaptak le minket, ugyanis nagyon jól védtek a biztonságiak, és senki, semmilyen körülmények között nem jöhetett közel hozzánk" – mondta Torres, aki egyébként egy kisebb brazil városból, Belémből származik, a teljes neve pedig Katiuscia Torres Soares.

Miközben egyébként beismerte, hogy randizgat DiCaprióval, Torres egy kicsit meg is ijedt, hogy máris túl sokat mondott. "Leo csodálatos, de aggódom, hogy mit fog gondolni rólam, hogy beszéltem veled" – mondta az újságírónak. "Megállapodtunk ugyanis, hogy semmit nem mondunk a kapcsolatunkról." Mint említette, a színész nem szereti, ha fotózzák, nem szeret kilépni az utcára, ha az emberek egyszer már felismerték. Európában más a helyzet a modell szerint, mert ott gyakrabban látták őket együtt, és az embereknek nem kell kérdezősködniük.