A Szupercella című filmben végre megtörténik minden rajongó álma: Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone közösen tesznek rendet a világban némi izommal és még több fegyverrel. Addig próbáljuk meg eldönteni, hogy az egykori riválisok közül ki az igazán nagy király!

Filmek

Stallone 65 filmben kapott szerepet, Schwarzenegger csak 54-et tud felmutatni. A filmipara tett hatásuk megkérdőjelezhetetlen: kettőjükhöz köti a világ azt a színészi vonalat, ahol az arcjátékot a kidolgozott izomok és jobbnál jobb hentelések helyettesítik. Talán felesleges sorolni, miről van szó: Schwarzenegger többek közt a Terminator első két részében, a Kommandóban vagy a Predatorban mutatta be legendás akcentusát és képességeit, Stallone Rambóként és Rocky Balboaként parádézott, és akkor még nem beszéltünk minden zs-kategóriás akciófilmek legjobbjáról, a Cobráról.

Ellenségek

Schwarzenegger legnagyobb ellensége sokáig Stallone volt, akivel öröknek hitt versenyfutást folytattak az első számú akciósztárnak járó kitüntető címért. A csata azóta eldöntetlen. A filmekben viszont elképesztő ellenségmennyiséget sorakoztattak fel: Stallone a Pusztítóban Wesley Snipest intézte el, és verekedett Dolph Lundgrennel, de például Donald Sutherland és Antonio Banderas is helyre lett rakva. Az egykori testépítő fel tudja sorakoztatni ellenségként magát a predatort és Robert Patricket, de megkapta a magáét James Woods, James Caan, Vernon Wells és Sharon Stone is. Valószínűleg amúgy ezt a kört Stallone nyeri, ugyanis őt soha nem győzték le a vásznon, Schwarzenegger viszont a Terminator első részében komoly csatát vesztett Michael Biehnnel szemben.

Család

Sylvester Stallone fel tud mutatni három exfeleséget, és öt gyereket. A 67 éves színész 1997-ig hozta össze ezt a szép számot, azóta agglegényként éli életét. Arnold Schwarzenegger laza 25 évig volt házas, két éve elvált, mostanában pedig egy nála jóval fiatalabb nővel kavar, öt gyerek viszont neki is összejött. Az osztráknak a hírek szerint óriási nőigénye volt mindig, a felesége mellett állítólag egy komplett hárem szolgálta, mivel úgy hatszor szeretett dugni egy nap.

Előzmények

Itt elképesztően kemény a verseny: Stallone a klasszikus pornófilmek elődjeiben tűnt fel először, Schwarzenegger pedig világelső testépítőként lett ismert világszerte.

Következmények

Ki a keményebb?

Schwarzenegger évekig nem színészkedett, mert kicsit elfoglalta, hogy republikánusként Kalifornia kormányzója lett, ami a legmagasabb pozíció, amibe nem az USA-ban született ember valaha is kerülhet, Stallone pedig pár év hányattatás után rendezőként fedezte fel újra, milyen jó halomra lőni az embereket a vásznon.