Az újszülött egyedül és az anyjához bújva is cuki, de az ultimate lájkvadász fotó az, amin vagy az apja karjában vagy a mellkasán fekszik. Tudják ezt jól a celebek is, sokuknak van is ilyen intim fotója, és nem szégyellik azt közzétenni sem. Legutóbb például Nánási Pálról, Ördög Nóra férjéről jelent meg hasonló, ezt is megtalálja a galériában!

Nemrég megjelent egy kép Ördög Nóra műsorvezető celebfotós fotósceleb férjéről, Nánási Pálról, amint lányuk, Mici a mellkasán alszik, és nagyjából ezzel egyidőben felkerült egy olyan kép is a fotós oldalára, amin végre teljesen látszik a lányuk arca. Nánási az előbbi fotón a klasszikus mellkasos pózt alkalmazta lányával – de a gyerekkel cukiskodós képeknek ezen kívül még rengeteg verziója létezik, természetesen nemcsak a celebeknél.

Mi azért leginkább náluk néztünk körbe, így derült ki, hogy Robbie Williams is a mellkason pihenős megoldást választotta a lányával, ám az ő fotója, valószínűleg a külseje és a gyerek közötti kontraszt miatt, sokkal jobban üt. Az énekes egyébként ezzel a képpel mutatta meg akkor kétnapos lányát a világnak, a fotó alatti szövegben pedig megemlékezett a pelenkacserékről. David Beckham pólót viselt és nem feküdt, hanem állt, amikor hasonló mellkason nyugvós kép készült róla és lányáról (van róluk orrpuszizós is), Gerard Piqué ezzel szemben gyermeke testét karján, apró fejét pedig a tenyerében tartja, és közben megpuszilja.

Cukik?

A galériában talál még képet Bruce Willisről és legkisebb lányáról, Mabel Ray Willisről, Jamie Oliverékről, és a mostanában szomorú időszakot élő Jack Osbourne-ékról is, de akadnak még benne magyar celebek is Nánási Pálon kívül. Ön mit gondol, cukik vagy inkább nyálasak az alábbi fotók? Önnek bejönnek az ilyen képek? Szavazzon!