Az énekesnő finoman szólva sem összeszedett mostanában - pedig most kéne elhitetnie a világgal, hogy annak ellenére, hogy két évig Las Vegasban fog ugrálni, és már megint mindenki azt gondolja róla, hogy nincs énekhangja, még mindig ő a király. Így nehéz lesz.

Britney Spearsnek muszáj vállalnia néhány interjút, hiszen nemrég szerződött Las Vegasba, ahol két évig fog koncertezni – érdeklődéskeltés végett tehát neki magának is érdekesnek kell lennie. Egyelőre úgy tűnik, hogy amíg óriásdekoltázsról vagy videoklipről van szó, ez megy neki, amúgy nehezen: meg sem szólal, és ha mégis, akkor sem mennek vele sokra.

A NY Daily News azt írja, a kötelező rádiós köröket nehezen veszi. A menedzsmentje eleve kikötötte, hogy csak ötperces interjúkat ad, amelyekben kizárólag a Las Vegas-i fellépésekről, az új daláról, illetve a Britney Jean című albumról kérdezhetik a riporterek,  a következő kitétellel: „akkor minden világos – semmi személyeskedés, vagy vicceskedés". A lap rádiós forrásai szerint a törekvésekkel, hogy Spears lehetőleg minél kevésbé égesse magát, pont az ellenkezőjét érték el, még akkor is, ha a kérdezők tartják magukat a megállapodáshoz.

A houstoni KRBE rádió két műsorvezetője, Roula és Ryan például úgy döntöttek, kukába dobják a Spearsszel felvett, pár perces anyagot, amelyben az énekesnő alig mondott valamit, és az is használhatatlan volt. „Azt hittük, valamit azért kihoztunk az interjúból, a szabályok ellenére, de amint elkezdtük, rájöttünk, hogy ez egy egyoldalú beszélgetés. Ez nem szórakoztatja a hallgatóinkat." Spears sajtósa, Jeff Raymond persze állítja, hogy igazából csak segíteni akartak a témameghatározásokkal, hogy a rádiósok pontosan tudják, mi van mostanában az énekesnővel. 

Spears egy másik interjúban sem brillírozott: a Houston Hot műsorvezetői körbedicsérték a zenéjét, szanaszét promózták a turnéját, az énekesnő viszont csak másodszori kérdésre tudta benyögni, hogy ja, amúgy van parfümje is. Az egyik dj még adásban megjegyezte, hogy bizonyára az énekesnő fejében lévő hangok lassítják a beszélgetést. Ami viszont érdekes lenne, arról egy szót sem szól, és kérdezni sem szabad: például, hogy lesoványították az új klipjében. Eddig csak egy dolgot mondott el ilyen interjúban: hogy eredetileg túl szexi volt neki a Work Bitch klipje , de a kijelentés élét a sajtósai azonnal tompították, mondván, igazából nem is volt ott semmi baj.

A BBC-nek annyit sikerült kihúznia belőle, hogy az új albuma más, mint az eddigiek – ami így önmagában még nem egy meglepő tény –, és nem gondolta, hogy eljut idáig, de mindenképpen tart utána egy szünetet. A szünet mineműsége még kérdéses, hiszen ritkán szoktak előadók kis kihagyással lemezeket megjelentetni, szóval nyilván nem azonnal jön a következő (az utóbbi években nála ez így alakult: 2008-ban kijött a Circus, 2011-ben a Femme Fatale, és december elején jön a Britney Jean). Fellépést meg nem hagyhat ki, hiszen két évre szerződött a Planet Hollywoodba, kéthetente ad koncertet decembertől.

A Huffington Post szerint nemrég azt is mondta, a Work Bitch szukázásával (bitch = szuka) igazából a meleg rajongóinak kíván kedveskedni, hiszen sok homoszexuálissal dolgozik együtt, és nagyon cukinak találja őket. Arra viszont, hogy az amerikai bulvárlapok megint elővették a videót, amely szerint egy gramm énekhangja sincs, semmit nem reagált – még sajtósai is csak azt tagadják bőszen, hogy tátogna a vegasi fellépéseken.

Az alábbi videón megtekinthet egy kicsit összeszedettebb megjelenést – nyomokban még vicces is, de ha nagyon odafigyel, észreveheti, hogy Spears itt sem különösebben produkálja magát, alig mond valamit, és úgy egyáltalán azt csinálja, amire felszólítják.