Bézs pulóverben szállt fel, de kékben szállt le a hétvégén Ryan Reynolds egy New Yorkból New Orleansbe tartó repülőről, mert utazás közben lehányta az előtte ülő nő. Aleszállás után igyekezett minél gyorsabban eltűnni a helyszínről.

Ryan Reynolds Ben Kingsleyvel forgatja mostanában a Selfless című filmet New Orleansben, ezért viszonylag sokat jár New York és New Orleans között. A hétvégén is volt egy ilyen útja, ez viszont kicsit emlékezetesebb lett, mint a többi, mert útközben lehányták.

Reynolds első osztályon utazott repülővel New Yorkból New Orleansbe, egészen sokáig semmi gond nem volt, viszont aztán az út kb. ⅔-ánál lehányta az előtte ülő nő – írja a Radar Online.

Reynolds a 2D széken ült, az ablak mellett. “Nagyjából az út ⅔-ánál jártunk, amikor az előtte, az 1D-n ülő fiatal hölgy az ablaka felé fordult, és elhányta magát. A hányás végigcsúszott az ablakon, aztán az egész Reynolds bézs, kasmír pulóverére szállt. Jól láthatóan túl sokat ivott a hölgy, emiatt hányta el magát” – mondta a lapnak egy szemtanú.

“A hányás úgy tűnt, mintha leginkább vörösborból lenne, és hatalmas foltot hagyott Ryan pulóverén. Úgyhogy levette! A légikísérők igyekeztek minden tőlük telhetőt megtenni, adtak neki törlőkendőket, meg ilyesmi” – folytatta a szemtanú. Egy másik szemtanú szerint viszont a légikísérők azért elég jókat kuncogtak az eseten.

Az utasok, már akik az első osztályon látták a történteket, kaptak egy minisztriptízt Reynoldstól, mert lecserélte a pólóját és a pulóverét is.

“Próbáltak úgy tenni, mintha semmi sem történt volna. A nő csendben hányt, és igyekeztek minél gyorsabban eltüntetni minden nyomát a dolognak, de a szag penetráns volt! Ráadásul, képtelen voltam nem észrevenni, hogy Ryan levette a pólóját!” – mondta a bőbeszédű szemtanú.

A leszállás után Reynoldsot egy kék pólóban és kék pulóverben látták távozni a reptérről. Ő volt az első, aki leszállt a gépről, és igyekezett minél gyorsabban eltűnni a helyszínről.