Nyolc híres és szép ember gyerekeit mutatjuk meg, akik örökölték anyjuk szépségét. Naomi Watts nagyobbik fia pont ugyanúgy néz ki, mint a híres anyu, Jessica Alba nagyobbik lánya pedig gyönyörű. Azt is megnézheti, hogy nézett ki Harper Beckham első gólöröme.

Halle Berry

A színésznőnek két gyereke van, két apától. A kisebbik, Maceo, idén októberben született Olivier Martineztől, és még nem láttuk nyilvánosan. Lányát, az ötéves Nahlát viszont igen, őt nézegethetik a galériában is.

Nahla apja Gabriel Aubry modell, aki, miután szétmentek a színésznővel, hosszasan küzdött lánya láthatási jogaiért (főleg, amikor Berry kitalálta, hogy családostul Franciaországba költözik). A férfi és a színésznő új választottja, Martinez tavaly novemberben csúnyán összeverekedtek, emiatt mindkét félnek kézbesítettek távoltartási végzést. Szerencsére már rendezték a helyzetet, és a kislányt sokat látni apjával is. Nézze meg!

Heidi Klum

A modellnek négy gyereke van: a legidősebb a kilencéves Helene, akit Leniként szokott emlegetni. Az ő apja Flavio Briattore, de sosem nevelte, mert Klum még terhes volt, amikor összejött Seallel. Tőle három gyereke született: Henry Gunther Ademola Dashtu (nyolcéves), Johan Riley Fyodor Taiwo (hétéves), és Lou Sulola (négyéves). Seallel tavaly januárban jelentették be, hogy szétválnak, és a modell körülbelül egy éve erősítette meg, hogy extestőrét, Martin Kristent szereti. Akitől vagy vár gyereket, vagy nem. Létező lányait viszont megnézheti galériánkban.

Jessica Alba

A színésznő családi élete a legrendezettebb az eddig említettek közül: 2008-ban házasodott össze Cash Warren színésszel, és még abban az évben megszületett első lányuk, Honor Marie, akit galériánk nyitóképén is láthat. Kisebbik lányuk, Haven Garner 2011-ben született. Eközben a szuperdögös Alba maga is tinilánynak néz ki.

Katie Holmes

A színésznőnek egyetlen lánya van, Suri, Tom Cruise-tól. Bár Holmest rendre próbálják összepletykálni valakivel, egyelőre úgy tűnik, hogy egyedülálló, az ideje nagyrészét hétéves gyerekével, illetve divatbalesetek okozásával tölti. 

Naomi Watts

A színésznő 2005 óta él együtt színész szerelmével, Liev Schreiberrel. Két fiuk van, Alexander Pete (2007-ben született) és Samuel Kai (2008-ban). Watts, aki inkább sovány, mint hurkás, 2010 áprilisában nyilatkozott olyat, hogy még egyszer vállalna gyereket, ha lenne rá garancia, hogy lány lesz. Garancia nincs, a két fiát viszont megnézheti galériánkban.

Reese Witherspoon

Azt már többször emlegettük, hogy Reese Witherspoont valószínűleg klónozták, és nem természetes módon fogant meg lánya, Ava – ilyen hasonlóság egyszerűen nincs. 

A színésznőnek három gyereke van, a két idősebb apja Ryan Philippe színész. Ava Elizabeth 1999-ben született, Deacon Reese pedig 2003-ban. A házaspár 2006-ban vált el, öt évvel később Witherspoon újra férjhez ment, ezúttal Jim Toth üzletemberhez. Egy közös gyerekük van, Tennessee James Toth (tavaly szeptemberben született), akit az alábbi képen nővére hordoz.

Salma Hayek

A színésznő 2007 óta François-Henri Pinault francia milliárdos menyasszonya, akivel egy évvel később lefújták az eljegyzést. (Logikusan következik ebből, hogy 2009-ben összeházasodtak.) Egy gyerekük van, Valentina, aki 2007-ben született, és a képek alapján elég jó fejnek tűnik – nem úgy, mint a kedves papa. Úgyhogy inkább a nőket nézegesse, alább.

Victoria Beckham

Beckhamné és férje szerelmi története annyira ismert, hogy még viselettörténeti okokból is megemlékeztünk róla. Négy gyerekük van: Brooklyn Joseph (1999), Romeo James (2002), Cruz David (2005), és az egyetlen lány, Harper Seven (2011). Alábbi galériánkban a kislány és anyja közti hasonlatosságot vehetik szemügyre, apás képet például itt láthatnak.