Matthew McConaughey már évek óta csontváznak néz ki, most pedig rajta kívül két másik színész is követte példáját, és magukhoz képest drasztikusan lefogytak. Jake Gyllenhaal McConaughey-hoz hasonlóan egy szerep miatt adott le jópár kilót, Jason Segel pedig saját maga miatt váltott át egy egészségesebb életmódra, ami miatt viszont egyáltalán nem néz ki egészségesebben, sőt.

Matthew McConaughey

Valószínűleg sokáig rekord marad még Christian Bale majdnem 30 kilós fogyása, amit a Gépész című film kedvéért tett meg, és igaz, hogy Matthew McConaughey ennyit feltehetően nem fogyott, annyiban azért lekörözi Bale-t, hogy már legalább két éve tartja súlyát. McConaughey Bale-hez hasonlóan egy szerep miatt fogyott le, amiben egy drogfüggő AIDS-beteget alakított. Viszont hogy miért néz még ki mindig ilyen egészségtelenül, az rejtély, mert A Wall Street farkasában például nem játszik főszerepet, másik, készülőben lévő filmjéről pedig nincs túl sok információnk. Mindenesetre örülnénk, ha végre elkezdene enni, mert akkor nem kéne többet látni a szörnyen vékony testét, amit néha vállalhatatlanul ízléstelen ruhákba burkol be.

Jake Gyllenhaal 

Jake Gyllenhaal szintén egy szerep miatt fogyott le, méghozzá a Nightcrawler című film miatt, amiben egy fiatal riportert alakít majd, aki a Los Angelesi bűnügyi újságírás legmélyebb bugyraiba száll alá. A Nightcrawler-nek egyébként ő a producere is, a filmben pedig játszik még Rene Russo is. A 2014-ben bemutatandó filmet még javában forgatják, de remélhetőleg Gyllenhaal utána sikeresen visszahízik, mert neki sem áll túl jól ez a rettenetes soványság. A színész egyébként nem először változtatott drasztikusan a testén, 2010-ben a Perzsia hercege című film miatt például keményen kigyúrta magát.

Jason Segel

Az Így jártam anyátokkal színésze soha nem csodás testéről volt híres, valószínűleg ezért is döntött úgy, hogy egészségesebb életmódra vált. Vagyis Jason Segel nem egy szerep miatt fogyott rengeteget, hanem azért, hogy egészségesebb legyen, de ezzel sajnos mégis azt érte el, hogy borzasztóan egészségtelenül nézzen ki. Az eddig inkább mackós alkatú színész arca ugyanis annyira beesett, hogy már inkább rémisztően néz ki, nem pedig úgy, mint aki odafigyel, hogy mit eszik. Persze lehet, hogy mégis készülőben lévő filmje miatt döntött úgy, hogy ledob pár kilót, mivel a Sex Tape-ben párszor le kell majd vetkőznie, és biztos félt, hogy nem mutatna jól a sörhasa Cameron Diaz mellett. Ha pedig a fenti képnél is durvábbat akar látni, kattintson ide, és nézze meg a tényleg ijesztően vékony Segelt.