Viszonylag ritkán írunk egymást gyűlölő hírességekről, aminek az egyik oka az, hogy ugyan elég nagy a gyűlölködés, viszonylag kevesen viszik a nyilvánosság elé utálatukat. Szerencsére, azért akadnak páran, akik annyira nem bírják a másikat, hogy a nagy nyilvánosság előtt szapulják egymást, mint például Lady Gaga és Kelly Osbourne legutóbb, vagy Puzsér Róbert és Hajdú Péter.

Kelly Osbourne - Lady Gaga

Az egyik legfrissebb egymást gyűlölő celebpár Lady Gaga és Kelly Osbourne, akik még tavaly februárban kaptak össze, amikor Osbourne azzal vádolta meg Gagát, hogy az ő őrült rajongói miatt kap halálos fenyegetéseket. A két híresség azon vitázik, hogy melyikük munkássága tett többet a nők elfogadásáért. Legutóbb Gaga próbált meg teátrálisan békülni, de ezt Osbourne logikusan nem viszonozta.

Nicki Minaj - Mariah Carey

Nicki Minaj és Mariah Carey az American Idol című tévéműsorban ismerhette meg egymást közelebbről, mindketten zsűritagok voltak a műsorban. Eleinte úgy tűnt, hogy a két énekesnő csak a műsor promója kedvéért cseszteti egymást, de ahogy egyre többször beszóltak egymásnak, ribancozta egyik a másikat, egyre nyilvánvalóbb lett, hogy nem, ők tényleg utálják egymást. Jelenleg egyébként egyikük sem szerepel már az American Idolban.

Brad Pitt - Tom Cruise

Amennyire ismert mindkét színész, annyira távol állnak egymástól. Ez nemcsak annak köszönhető, hogy teljesen más filmekben szerepelnek, de annak is, hogy nem bírják egymást. Állítólag már egyetlen közös filmjük, az 1994-es Interjú a vámpírral alatt sem jöttek ki túl jól egymással, a visszahúzódó Pitt nehezen emésztette meg a harsány, lehengerlő Cruise stílusát. A kaput végül szintén erősen állítólag az tette be, hogy 2009-ben Brad Pitt barátnője, Angelina Jolie kapta meg a nem túl sikeres Salt ügynök című film főszerepét, amit eredetileg Tom Cruise-ra írtak. Cruise állítólag nagyon kiakadt azon, hogy kirakták a filmből Jolie miatt.

Alec Baldwin - Kim Basinger

Kim Basinger és Alec Baldwin házasságából alapvetően egy igazán jó dolog született, szó szerint, méghozzá a lányuk, Ireland Baldwin, akiből nemrég modell lett. A két, házasságuk idején elég nagy sztár annyira meggyűlölte egymást a közös évek alatt, hogy gyakorlatilag azóta sem állnak egymással szóba, pedig már több mint tíz éve elváltak egymástól. Hosszú éveken keresztül pereskedtek, hogy melyikük kapja a gyerekük láthatási jogát, és olyan finom eszközöktől sem rettentek vissza a pereskedés alatt, mint hogy Baldwin buta malacnak hívja a lányát, amit aztán  Basingerék nyilvánosságra hoztak.

Chelsea Handler - Angelina Jolie

Chelsea Handlerről azt kell tudni, hogy egy amerikai komikus, és egyben Jennifer Aniston egyik legjobb barátnője. Így már elég egyszerű kontextusba helyezni, hogy miért gyűlöli Angelina Jolie-t, aki gyakorlatilag elhappolta Brad Pittet a legjobb barinője elől. Néhány éve egy stand up estjén nyilvánosan kurvázta le Angelina Jolie-t, aki sosem reagált semmit hivatalosan Handler beszólásaira. Jennifer Anistontól érkezett a segítség, aki azt mondta, jobban szeretné, ha barátnője megtartaná az ilyen mondatait magának.

Puzsér Róbert - Hajdú Péter

Az RTL Klub Csillag születik című műsorával országos ismertséget szerző Puzsér Róbert igyekszik minden szembejövő hírességbe belerúgni, akik általában nem veszik fel az eléjük dobott kesztyűt, de szerencséjére Hajdú Péterrel emberére akadt. Hónapokon keresztül olyan intenzitással osztották egymást idén Facebookon, hogy egy darabig azt gondoltuk, valamiféle közös produkciót igyekeznek így bereklámozni. De úgy látszik nem, itt nem marketingről, hanem őszinte gyűlöletről van szó, amit leginkább talán az bizonyít, hogy Hajdú állítólag beperelte Puzsért a nagy fröcsögés végére.

Dopeman - Majka

Ugyan Dopeman promószinten utálta már szinte fél Magyarországot név szerint, a saját szakmáján belül pedig szinte mindenkivel összeszólalkozott már, de egy igazán tartós viszálya van, a Majkához fűződő. Azt nem tudni, pontosan miért romlott meg a viszony köztük, de talán valahol ott kell keresni, hogy kvázi Dopeman fedezte fel magánk a Való Világból szabaduló Majkát néhány évvel ezelőtt, aki viszont ügyesen ugródeszkának használta csak a befutott rappert.

Friderikusz Sándor - Pálffy István

Ha igazán komolynak akkor nevezhetünk egy gyűlölködő viszonyt, ha pereskedésbe torkollik, akkor Pálffy István és Friderikusz Sándor kapcsolata mindenképpen idekívánkozik. Az egész akkorra nyúlik vissza, mikor Friderikusz azt írta a könyvében Pálffyról, hogy részegen vezetett műsort a Tv2-n. Pálffy természetesen bepöccent a könyvben megjelenteken, úgyhogy beperelte Friderikuszt, összesen négymillió forintot követel tőle.

+1 Elton John - Madonna

A leghíresebb, egymást gyűlölő páros sokáig egyértelműen Elton John és Madonna volt, de ennek a szép, nagyjából tíz éven át tartó utálatnak néhány hónapja vége szakadt. A folyton Madonnán élcelődő Elton John elnézést kért az énekesnőtől, aki meg is bocsátott neki.