Ugyan már rég vége a halloweeni buliknak, a celebektől még mindig esnek be a merészebbnél merészebb halloweeni fotók. Itt van néhány, amikről úgy gondoltuk, semmiképpen sem szabad kihagyni őket.

Egész hétvégén gyakorlatilag özönlöttek a halloweeni képek a hírességektől, Aleska Diamond és Heidi Klum voltak szerintünk a legszórakoztatóbbak, de Alessandra Ambrosio, David Beckham és Neli Patrick Harris posztolt képet arról, minek öltözött idén halloweenkor.

A hétvége ugyan már eltelt, de a képek csak nem akarnak fogyni, úgyhogy összeszedtünk még négy hírességet, akiknek a jelmeze mellett nem szabad idén elmenni.

Az idei év egyik legfelkapottabb jelmezötlete a Miley Cyrusnak öltözés volt. Hugh Hefner a feleségével, Paris Hilton egymagában öltözött az erősen kurvásan viselkedő énekesnőnek. Ehhez a csapathoz csatlakozott Harry Styles, a népszerű One Direction egyik tagja. 

Hayden Panettiere végre engedett egy kicsit a ribancos énjének, és idén Halloweenkor egy ribancos mexikói halott menyasszonynak öltözött. Örülünk, hogy a szép arcfestés mellett a dekoltázsát is megmutatta a világnak.

Ki kell még emelnünk Carmen Electrát, aki nemrég újra felvette a Baywatch-fürdőruhát, ami még mindig nagyon jól áll neki. Halloweenra ennél is kicsit szexibbé varázsolta magát, nem tudjuk, minek öltözött, de a jelmez kiemelte a mellét és a fenekét. 

Végül pedig Micaela Schaefert se hagyjuk ki. Tőle megszokott, hogy általában nem vesz ruhát, maximum némi testfesték van rajta, ezért nála minden nap jelmezbál. Halloweenra zombis tematikát vette elő a halloweeni bulijára, elég erős volt a jelmeze, ami leginkább abból állt, hogy az egyik mellbimbóját megcsinálták olyanra, mintha leszakadt volna.