Kate Upton dekoltázsa nyerte a lovaskupát

2013.11.06. 10:21
Ausztráliában megrendezték a Melbourne-i lovaskupát, ahol volt pár celeb, rengeteg színes kalap, és lovak is, csak azokról nem készült fotó. De ne szomorkodjon, hogy most nem láthat lovakat, mert láthat jobbat, méghozzá Kate Upton dekoltázsát - ha még nem unná nagyon.

Mivel Ausztráliában nincs olyan pocsék idő novemberben, mint itt, Európában, ezért gyorsan rendeztek megrendezték a Melbourne-i lovaskupát, ahol megjelent pár celebnő, köztük a mostanában visszatérő ex-Spice Girl, Geri Halliwell is. Ő speciel nem húzott magára hatalmas, virágos kalapot, mint ahogy az szokás, ellenben Dita Von Teese szerintünk csak azért vett részt ezen az eseményen, hogy meg tudja mutatni kalapját, amiben úgy nézett ki, mint aki a fejére pakolt egy fél virágboltot.

De ha még ez sem lenne elég önnek, megnézheti galériánkban Kate Uptont is, aki a revütáncosnőnél visszafogottabb kalapot választott, ezt viszont szépen ellensúlyozta dekoltázsával. Bár a modell melleit már láthattuk lovon, és mindenhol máshol is, nem árt, ha kattint, és megnézi, milyen az, amikor Kate Upton behajol.