A beperelt magazinok ügyeivel foglalkozó bírósági dokumentumok szerint a színész felsorolta, mi mindent tett meg a lányával való kapcsolat érdekében. Tom Cruise kategorikusan tagadja, hogy hanyagolta volna a most hétéves Suri-t a válás után.

Tom Cruise tagadja, hogy hanyagolta volna lányát, a most hétéves Suri Cruise-t – írja a nydailynews.com. A színész állítja, hogy a válás után állandóan jelen volt a gyerek életében, beszélt vele, és exfeleségével, Katie Holmes színésznővel is számos emailt és telefonhívást váltott.

Cruise a hírek szerint benyújtotta a keresetet, amiben 50 millió dollárra perli a Life & Style és az In Touch magazinokat 2012-es címlapsztorik miatt, amikben azt állították, hogy nem foglalkozott a gyerekével a szakítás követően. "Semmilyen módon nem zártam ki Suri-t az életemből - sem fizikailag, sem érzelmileg, sem anyagilag, vagy más módon" – közölte kedden. "Még akkoriban is szoros volt a kapcsolatunk, amikor a tengerentúlon dolgoztam és nem tudtunk Suri-val személyesen találkozni, és most is nagyon szoros."

A színész nem beszélt hosszasan a válásról, de a bírósági dokumentumok szerint számos emailt váltott exével a 2012. júniusi szakításuk utáni hónapokban. Holmes hat év után nyújtotta be a válókeresetet, és elnyerte Suri elsődleges felügyeleti jogát. "Állandóan jelen voltam az életében " – írta állítólag Cruise a hét elején benyújtott dokumentumokban. "Bár biztos vagyok benne, hogy a lányom hiányol, amikor nem vagyok vele (ahogy ő is hiányzik nekem), ő egy nagyon boldog gyerek, és csodálatos kapcsolat van köztünk vidám telefonhívásokkal."

Cruise-nak még két másik gyereke van, a 21 éves Bella és a 18 éves Connor, akiket volt feleségével, Nicole Kidmannel fogadtak örökbe.